AED huren Friesland

Voordelen van een AED huren in Friesland

De investering in een AED kan behoorlijk groot zijn. Toch is een defibrillator vaak onmisbaar op uw sportvereniging, in een appartementencomplex of binnen uw bedrijfspand. Defibtech maakt een AED huren in Friesland mogelijk! Op deze manier hoeft u vooraf geen grote investering doen, maar heeft u wel de zekerheid snel te kunnen handelen in het geval van een hartstilstand. Met een defibrillator kunt u bij een hartstilstand de kans op een blijvende hersenschade sterk verkleinen. Heeft u een AED huren in Friesland al eens overwogen? We vertellen u er in dit artikel graag meer over.

AED huren in Friesland via Defibtech

Een AED huren in Friesland bij Defibtech kan in verschillende situaties interessant zijn. Niet alleen wanneer u de noodzaak van een grote investering vooraf wilt voorkomen. Denk ook aan de situatie waarbij u een groot evenement organiseert. De aanschaf van een AED is in zo’n geval minder interessant. Defibtech biedt u de optie om een AED te huren voor de duur van uw evenement. Kies er bijvoorbeeld voor om de defibrillator een week te huren, een maand of zelfs langer dan een jaar. Wat sluit het beste aan op hetgeen waar u de AED voor wilt gebruiken?

Meer informatie over een AED huren in Friesland

Op onze website vindt u meer informatie over een AED huren in Friesland. Wist u bijvoorbeeld dat het onderhoud aan de AED bij de prijs is inbegrepen, wanneer u een AED voor een langere periode huurt? Datzelfde geldt voor verschillende accessoires bij de defibrillator. Mocht u vragen hebben, dan nodigen we u uit vrijblijvend contact met ons op te nemen. We voorzien u graag van persoonlijk advies!

0