AED huren in Groningen

Mogelijkheden bij een AED huren in Groningen

Er zijn verschillende situaties waarin een AED huren in Groningen interessant kan zijn. Kies voor deze mogelijkheid bij de organisatie van een evenement, bij een groot sporttoernooi in de straat, enzovoorts. Met een AED kunt u direct een reanimatie in gang zetten, waardoor de overlevingskans van een slachtoffer toeneemt. Evenals dat het risico op een blijvende hersenschade afneemt. Een AED kopen is in dergelijke situaties niet altijd rendabel. U zal de AED immers niet het hele jaar door nodig hebben! Defibtech biedt u zowel de mogelijkheid om een AED te kopen, als ook om de AED te huren.

Voordelen van een AED huren in Groningen

Niet alleen is een AED huren in Groningen interessant om snel een reanimatie uit te kunnen voeren bij noodsituaties. Ook bespaart het u een grote investering vooraf. Een AED huren in Groningen kan al per week! U kunt de AED ook voor een maand, een jaar of meerdere jaren bij ons huren. De AED is van een hoge kwaliteit en gecontroleerd door de FDA, de Amerikaanse Food and Drug Administration. Zo bent u ervan verzekerd, dat het apparaat naar behoren werkt op momenten dat u deze nodig heeft. Doordat de AED voorzien is van een scherm met instructies, is het uitvoeren van een reanimatie ook voor mensen zonder medische kennis mogelijk.

Meer informatie over een AED huren in Groningen

Wilt u meer weten over een AED huren in Groningen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van meer informatie over de voordelen van een AED huren en de mogelijkheden die u bij Defibtech heeft. U kunt de AED ook direct online aanvragen.

0