AED Inruilactie

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe acties? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Heeft u een verouderde AED of een AED zonder FDA keurmerk? Bij Defibtech hebben we nu tijdelijk een superinteressante deal. Wanneer u uw oude AED bij ons inruilt, krijgt u tot wel 350 Euro korting op de aanschaf van een nieuwe AED Lifeline View van Defibtech. Is uw AED toe aan vervanging of wilt u een upgrade? Maak dan nu gebruik van deze tijdelijke AED inruilactie van Defibtech.*

*De inruilactie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Inruilactie met AED Lifeline View

Waarom kiezen voor de AED Lifeline View? Allereerst omdat het één van de meest betrouwbare en robuuste AED’s is op de markt. Deze AED is vrijwel niet stuk te krijgen en staat bekend om de betrouwbare en eenvoudige werking. Het is één van onze meest verkochte AED’s, met name onze tweetalige AED Lifeline View welke in Nederlands/Engels wordt geleverd of Nederlands/Frans. Daarnaast is de AED Lifeline View erg populair dankzij het full color interactieve display, waar u stap voor stap geïnstrueerd wordt hoe u moet reanimeren, defibrilleren en beademen. De Lifeline View is dus sowieso een goede en betrouwbare aankoop, en met de huidige AED inruilactie wordt het nog interessanter om deze betrouwbare AED aan te schaffen.

Check je inruil voordeel van je oude AED

Elke AED komt in aanmerking voor de inruilactie

Ongeacht welk type AED u nu heeft en hoe oud deze is, kunt u gebruik maken van de AED inruilactie. De actiekorting tot 350 Euro wordt bepaalt op basis van de restwaarde van uw huidige AED. Bent u geïnteresseerd en/of wilt u meer weten over deze actie? Vul dan het actieformulier in op deze pagina. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen wanneer u meer wilt weten over de AED inruilactie en de Defibtech Lifeline View.

0
Defibtech Nederland en het Coronavirus

Defibtech Nederland volgt de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Het zijn aparte tijden en niemand kan vertellen hoe de komende periode er uit zal zien. Van onze kant zullen wij er alles aan doen om onze klanten van dienst te zijn. Wij houden daarbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD aan, maar nemen ook onze eigen passende veiligheidsmaatregelen.

We zijn tijdens reguliere kantoortijden telefonisch bereikbaar op ons vaste nummer +31 (0)50 313 3096. Buiten kantoortijden kunt via het keuzemenu worden doorgeschakeld naar één van onze medewerkers. Wanneer we onverhoopt niet in staat zijn u te woord te staan, dan kunt u altijd een mail sturen naar info@defibtech.nl.

Om verspreiding van het virus tegen te gaan bezoeken we momenteel geen klanten.
We verzoeken u vriendelijk onze vestiging in Roden niet te bezoeken.
Wanneer uw AED aan service en/of onderhoud toe is, zullen we u op afstand helpen. We zullen een passende, eventueel tijdelijke, oplossing bieden.
U kunt altijd een bestelling plaatsen via de webshop. Afhankelijk van onze vervoerders heeft u de goederen de volgende dag in huis.

Wij danken u voor uw begrip en doen er alles aan om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.