AED kopen Friesland

Een AED kopen in Friesland biedt voordelen

Heeft u een AED kopen in Friesland al eens overwogen? Het levert u verschillende voordelen op! Maak uw buurt veiliger en handel sneller, op het moment dat een buurtbewoner te maken krijgt met een hartstilstand. Moderne defibrillators kunnen gebruikt worden zonder dat u hier medische kennis voor nodig heeft. Een belangrijk voordeel ten opzichte van oudere modellen! Daarbij kan een AED gecombineerd worden met verschillende accessoires. Denk aan een handige draagtas, waarmee u de AED snel meeneemt naar een andere straat. Niet alleen in wijken komt een AED goed van pas. Een AED kopen in Friesland is ook interessant voor uw sportclub, een groot bedrijfspand, enzovoorts.

Mogelijkheden bij een AED kopen in Friesland

Bij een AED kopen in Friesland heeft u verschillende mogelijkheden. Defibtech biedt u in de basis twee modellen defibrillators: de Lifeline AED en de Lifeline VIEW AED. Het verschil zit hierbij in het geïntegreerde lcd-scherm bij de Lifeline VIEW AED, welke ontbreekt in de Lifeline AED. Het scherm toont de instructies voor het uitvoeren van een reanimatie bij een hartstilstand. In het geval van de Lifeline AED wordt u enkel begeleid met spraakinstructies. Naast de diverse defibrillators in ons assortiment, bieden we u ook bijpassende accessoires. De eerder beschreven draagtas is hier een voorbeeld van.

AED kopen in Friesland na persoonlijk advies

Wilt u een AED kopen in Friesland, maar vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We adviseren u graag over het type AED wat het beste bij uw situaties past. Ook denken we met u mee of het slim kan zijn de AED te combineren met een accessoire of bijvoorbeeld het Defibcom wandpaneel.

0