AED toestellen

Verschillende opties op het gebied van AED toestellen

Door voor een van de AED toestellen van Defibtech te kiezen, maakt u uw buurt veiliger. De investering in een defibrillator is interessant binnen woonwijken, op sportverenigingen en binnen grote bedrijfspanden. Met een AED hoeft u nooit te wachten op de ambulancebroeders bij een ongeval. U kunt direct zelf een reanimatie uitvoeren! Een groot voordeel van AED toestellen van Defibtech is dat deze bediend kunnen worden zonder medische achtergrond. We vertellen u graag meer over de werking van de AED toestellen die u in ons assortiment vindt.

AED toestellen van een hoge kwaliteit

De Lifeline VIEW AED en Lifeline AED zijn twee AED toestellen van een bijzonder hoge kwaliteit. Ze zijn gekeurd door de Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit (FDA) en ontworpen met de nieuwste technologieën in deze branche. De Lifeline VIEW AED is voorzien van een geïntegreerd lcd-scherm, welke instructies toont voor het uitvoeren van een reanimatie. Kiest u voor de Lifeline AED, dan wordt u begeleid door spraakinstructies. U kunt ervoor kiezen om de spraakinstructies in verschillende talen op het apparaat te laten installeren. U heeft de keuze uit de combinatie van Nederlands en Engels of Nederlands en Frans.

Investeer ook in een van onze AED toestellen

Kies voor veiligheid in uw buurt met een van onze AED toestellen! We adviseren u graag persoonlijk over het type AED die het beste bij uw situatie past. Naast de AED toestellen zelf bieden we verschillende accessoires. Denk aan een handig wandpaneel om uw defibrillator op afstand te kunnen laten monitoren. Of wat te denken van een handige draagtas? Ideaal voor op een sportvereniging, waarbij de AED veilig van het ene naar het andere veld gebracht moet kunnen worden.

0