Defibrillator onderhoud

Zorg tijdig voor defibrillator onderhoud aan uw apparaat

Defibrillator onderhoud is heel eenvoudig, wanneer u voor een onderhoudscontract bij uw AED kiest. Onderdeel van dit onderhoudscontract is een handig bevestigingsmechanisme voor aan de muur. Door uw AED aan dit systeem te hangen, zal deze automatisch gemonitord worden op afstand. Op het moment dat uw defibrillator onderhoud nodig heeft, wordt u hier automatisch van op de hoogte gebracht. Een monteur komt bij u langs om het apparaat weer naar behoren te laten werken. Vaak is dit maar eens in de zoveel jaar nodig.

aed hart voor je zaak

Goed defibrillator onderhoud is essentieel

Het is zeer belangrijk om uw apparaat tijdig van onderhoud te voorzien. Zou u het defibrillator onderhoud uitstellen, dan loopt u het risico dat uw AED niet meer werkt op het moment dat het wel zou moeten. Dit is de reden dat wordt aangeraden om uw apparaat automatisch te laten monitoren. Het voorkomt dat u zelf de verantwoordelijkheid heeft om de indicatielampjes op uw AED in de gaten te houden. U zou deze dagelijks moeten controleren. Een bijkomend voordeel van de wandbeugel is het feit dat deze van een oplichtend AED-signaal is voorzien. Zo kan iedereen de AED in geval van nood snel herkennen.

Verschillende vormen van defibrillator onderhoud

Voor defibrillator onderhoud biedt Defibtech u verschillende onderhoudscontracten aan. Kiest u voor basis, standaard of compleet defibrillator onderhoud? Op onze website vindt u een beschrijving van de verschillende soorten onderhoudscontracten. Kijk vooraf welk van deze vormen het beste bij uw situatie past. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u vragen heeft over het defibrillator onderhoud wat we voor u uit kunnen voeren.

0