Lifeline AED

De Defibtech Lifeline AED half- en vol-automaat

De Lifeline AED is een uiterst gebruiksvriendelijk, robuust en onderhoudsarme AED. Het is daardoor één van de meest verkochte apparaten van de Nederlandse markt en de meest populaire AED onder reanimatieopleiders. De AED is FDA-approved (US Food and Drug Administration), waardoor het voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

De Defibtech Lifeline AED is leverbaar als half- en als vol-automatische AED.

AED elektroden

De elektroden bevinden zich aan de achterkant van de AED en zijn eenvoudig te pakken. Er zijn geen kleppen of schuiven die moeten worden verzet om het apparaat te kunnen gebruiken. Dat is evident wanneer iedere seconde telt.

De AED is spatwaterbestendig en stofdicht (IP54) en doorstaat een valtest op iedere hoek, rand en verschillend oppervlak vanaf 1 meter en is trilling-bestendig.

Defibtech Lifeline AED batterij

De Defibtech Lifeline AED maakt gebruik van een krachtige batterij-unit. Deze lithium batterij heeft een stand-by levensduur van 7 jaar. De batterij-unit kan 300 schokken leveren of 16 uur gebruiksduur van de AED.

Defibtech Lifeline AED handleidng

De Defibtech Lifeline AED verricht dagelijks een zelftest, waarbij onder andere de batterijen en elektroden worden gecontroleerd. Software updates kunnen worden verricht met een SD-kaart, welke eenvoudig in de AED kan worden geplaatst.

Na het gebruik van de Defibtech Lifeline AED kan het ECG van het slachtoffer door middel van een SD-kaart worden getransformeerd naar een PC. Software om het ECG in te zien kunt u gratis downloaden van onze site.

Lifeline_AED_datacard

Instructievideo Defibtech Lifeline AED

De Defibtech® Lifeline™ AED samengevat:

  • Stevig ontwerp en goede grip.
  • Licht en compact.
  • Geen deksel of losse onderdelen, waardoor een inzet kan worden vertraagd.
  • Aan-knop direct bereikbaar voor snelle hulpverlening.
  • Pre-connected elektroden.
  • Twee-knops bediening voor eenvoud.
  • Garantietermijn van 8 jaar.
0
Defibtech Nederland en het Coronavirus

Defibtech Nederland volgt de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Het zijn aparte tijden en niemand kan vertellen hoe de komende periode er uit zal zien. Van onze kant zullen wij er alles aan doen om onze klanten van dienst te zijn. Wij houden daarbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD aan, maar nemen ook onze eigen passende veiligheidsmaatregelen.

We zijn tijdens reguliere kantoortijden telefonisch bereikbaar op ons vaste nummer +31 (0)50 313 3096. Buiten kantoortijden kunt via het keuzemenu worden doorgeschakeld naar één van onze medewerkers. Wanneer we onverhoopt niet in staat zijn u te woord te staan, dan kunt u altijd een mail sturen naar info@defibtech.nl.

Om verspreiding van het virus tegen te gaan bezoeken we momenteel geen klanten.
We verzoeken u vriendelijk onze vestiging in Roden niet te bezoeken.
Wanneer uw AED aan service en/of onderhoud toe is, zullen we u op afstand helpen. We zullen een passende, eventueel tijdelijke, oplossing bieden.
U kunt altijd een bestelling plaatsen via de webshop. Afhankelijk van onze vervoerders heeft u de goederen de volgende dag in huis.

Wij danken u voor uw begrip en doen er alles aan om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.