Lifeline ECG AED

Defibtech Lifeline ECG AED – Lifeline PRO 

De Lifeline ECG AED is een automatische externe defibrillator die diverse functies verenigt. De AED is in staat om op verzoek van de bediener het ECG van de patiënt te tonen, terwijl het apparaat tevens een volledige analyse verricht en daaraan wel of geen schokadvies adviseert. De bediener kan alleen schokken na een schokadvies van de AED. De bediener kan tussentijds kiezen tussen het ECG of de videoanimaties die ondersteunen bij het gebruik van het apparaat.

Scherm biedt ondersteuning tijdens reanimatie

De ECG heeft alle kenmerken van de Defibtech Lifeline VIEW AED, zoals het kleuren LCD-scherm, wat de hulpverlener optimale ondersteuning biedt tijdens de reanimatie. Bovendien kan de AED-beheerder eenvoudig de technische staat van de AED controleren. De hulpverlener kan met een eenvoudige handeling de videoinstructie omzetten naar de ECG-modus.

Defibtech Lifeline PRO AED gaat een stap verder

De Lifeline PRO gaat een stap verder in het gebruik dan de Lifeline ECG. De professionele hulpverlener kan bij de PRO de ‘manual override’ inschakelen. Deze optie schakelt de automatische functie van de AED uit. De bediener bepaalt daarmee zelf wanneer een defibrillatieschok toegediend wordt. Daarnaast kan het aantal joules per schok worden aangepast. De Lifeline PRO is door deze functie alleen geschikt voor professionele en kundig opgeleide gebruikers.

Monitoring-functie

Zowel de Lifeline ECG AED als de Lifeline PRO hebben een monitoring-functie. Met behulp van 1 kanaal met drie afleidingen is de AED in staat het hartritme van een patiënt te bewaken. Zo kan de professionele hulpverlener een patiënt bewaken, zonder daarvoor een set defibrillatie-elektroden te
gebruiken.

Oplaadbare batterij unit

Speciaal voor de ECG en PRO units is een oplaadbare batterij beschikbaar. Deze optionele batterij heeft een capaciteit van 250 schokken en 12 uur gebruikerstijd. De batterij is oplaadbaar via een los oplaadstation.

AED Elektroden

De elektroden zijn geplaatst aan de achterkant van de AED en direct voor het pakken. Er zijn geen kleppen of schuiven die moeten worden verzet om het apparaat te kunnen gebruiken. Dat is evident wanneer iedere seconde telt.

De AED is spuitwaterbestendig en stofdicht (IP55) en doorstaat een valtest op iedere hoek, rand en verschillend oppervlak vanaf 1,2 meter en is trillingbestendig.

De Lifeline™ ECG AED samengevat:

 • Multifunctionele AED voor professionals.
 • Automatische modus.
 • Hartbewakingsmodus.
 • Full-color video scherm voor optimale ondersteuning.
 • Stevig ontwerp en goede grip.
 • Licht en compact.
 • Geen deksel of losse onderdelen, waardoor een inzet kan worden vertraagd.
 • Aan-knop direct bereikbaar voor snelle hulpverlening.
 • Pre-connected AED elektroden.
 • Twee-knops bediening voor eenvoud.
 • Garantietermijn van 8 jaar
0