Lifeline VIEW AUTO AED

Lifeline VIEW AUTO AED

defibtech lifeline view auto aed

Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED helpt u levens te redden

Het uitvoeren van een reanimatie bij het slachtoffer van een was nog nooit zo eenvoudig. De Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED is de eerste volautomatische AED die is voorzien van een kleurendisplay, waarop duidelijke video instructies worden afgebeeld. Nadat de elektroden op het lichaam van het slachtoffer zijn aangebracht, zal de AED het hart analyseren. Vervolgens geeft de AED een schokadvies. Wanneer er een defibrillatieschok toegediend moet worden, zal de AED dit automatisch doen. Het indrukken van een schokknop is in zo’n geval niet nodig. De AED telt duidelijk af, alvorens de schok wordt toegediend. Dankzij het automatisch toedienen van de schok en de heldere spraak- en beeldinstructies is de Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED de meest gebruiksvriendelijke AED van dit moment. De Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED wordt standaard met een DefibCom-koppeling geleverd.

Voordelen van de Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED

Het voornaamste voordeel van de Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED, is het feit dat de AED u optimaal ondersteunt bij het uitvoeren van een reanimatie. Doordat de AED automatisch de schok toedient, wordt een extra handeling van de hulpverlener weggenomen. Stress en paniek kunnen het uitvoeren van reanimaties moeilijker maken. Door voor de Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED te kiezen, voorkomt u dat stress en paniek de reanimatie hinderen. Volg de instructies op en laat de AED zijn werk doen. Zo helpt u de overlevingskans van een slachtoffer van een hartstilstand sterk te vergroten. Een ander voordeel is dat de Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED standaard tweetalig geleverd wordt.

voordelen van de lifeline view auto

Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED met DefibCom

De Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED wordt standaard met een DefibCom wandbeugel geleverd. Dit betekent dat de AED 24 uur per dag en 7 dagen per week op afstand gemonitord kan worden. Op het moment dat onderdelen van de defibrillator vervangen moeten worden of wanneer de accu moet worden opgeladen, kan men u hiervan op de hoogte brengen via het DefibCom-abonnement. Zo bent u ervan verzekerd, dat de defibrillator op kritieke momenten werkt.

De Lifeline™ VIEW AUTO AED samengevat

  • Werkt volledig automatisch.
  • Stevig ontwerp en goede grip.
  • Standaard tweetalig.
  • 24/7 gemonitord.
  • Aan-knop direct bereikbaar voor snelle hulpverlening.
  • Pre-connected AED elektroden.
  • Full-color video scherm voor optimale ondersteuning.
  • Garantietermijn van 8 jaar.
0
Defibtech Nederland en het Coronavirus

Defibtech Nederland volgt de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Het zijn aparte tijden en niemand kan vertellen hoe de komende periode er uit zal zien. Van onze kant zullen wij er alles aan doen om onze klanten van dienst te zijn. Wij houden daarbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD aan, maar nemen ook onze eigen passende veiligheidsmaatregelen.

We zijn tijdens reguliere kantoortijden telefonisch bereikbaar op ons vaste nummer +31 (0)50 313 3096. Buiten kantoortijden kunt via het keuzemenu worden doorgeschakeld naar één van onze medewerkers. Wanneer we onverhoopt niet in staat zijn u te woord te staan, dan kunt u altijd een mail sturen naar info@defibtech.nl.

Om verspreiding van het virus tegen te gaan bezoeken we momenteel geen klanten.
We verzoeken u vriendelijk onze vestiging in Roden niet te bezoeken.
Wanneer uw AED aan service en/of onderhoud toe is, zullen we u op afstand helpen. We zullen een passende, eventueel tijdelijke, oplossing bieden.
U kunt altijd een bestelling plaatsen via de webshop. Afhankelijk van onze vervoerders heeft u de goederen de volgende dag in huis.

Wij danken u voor uw begrip en doen er alles aan om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.