Lifeline VIEW AUTO AED

Lifeline VIEW AUTO AED

defibtech lifeline view auto aed

Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED helpt u levens te redden

Het uitvoeren van een reanimatie bij het slachtoffer van een was nog nooit zo eenvoudig. De Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED is de eerste volautomatische AED die is voorzien van een kleurendisplay, waarop duidelijke video instructies worden afgebeeld. Nadat de elektroden op het lichaam van het slachtoffer zijn aangebracht, zal de AED het hart analyseren. Vervolgens geeft de AED een schokadvies. Wanneer er een defibrillatieschok toegediend moet worden, zal de AED dit automatisch doen. Het indrukken van een schokknop is in zo’n geval niet nodig. De AED telt duidelijk af, alvorens de schok wordt toegediend. Dankzij het automatisch toedienen van de schok en de heldere spraak- en beeldinstructies is de Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED de meest gebruiksvriendelijke AED van dit moment. De Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED wordt standaard met een DefibCom-koppeling geleverd.

Voordelen van de Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED

Het voornaamste voordeel van de Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED, is het feit dat de AED u optimaal ondersteunt bij het uitvoeren van een reanimatie. Doordat de AED automatisch de schok toedient, wordt een extra handeling van de hulpverlener weggenomen. Stress en paniek kunnen het uitvoeren van reanimaties moeilijker maken. Door voor de Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED te kiezen, voorkomt u dat stress en paniek de reanimatie hinderen. Volg de instructies op en laat de AED zijn werk doen. Zo helpt u de overlevingskans van een slachtoffer van een hartstilstand sterk te vergroten. Een ander voordeel is dat de Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED standaard tweetalig geleverd wordt.

voordelen van de lifeline view auto

Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED met DefibCom

De Defibtech Lifeline VIEW AUTO AED wordt standaard met een DefibCom wandbeugel geleverd. Dit betekent dat de AED 24 uur per dag en 7 dagen per week op afstand gemonitord kan worden. Op het moment dat onderdelen van de defibrillator vervangen moeten worden of wanneer de accu moet worden opgeladen, kan men u hiervan op de hoogte brengen via het DefibCom-abonnement. Zo bent u ervan verzekerd, dat de defibrillator op kritieke momenten werkt.

De Lifeline™ VIEW AUTO AED samengevat

  • Werkt volledig automatisch.
  • Stevig ontwerp en goede grip.
  • Standaard tweetalig.
  • 24/7 gemonitord.
  • Aan-knop direct bereikbaar voor snelle hulpverlening.
  • Pre-connected AED elektroden.
  • Full-color video scherm voor optimale ondersteuning.
  • Garantietermijn van 8 jaar.
0