Reanimatie apparaat

Uw mogelijkheden bij aanschaf van een reanimatie apparaat

Defibtech is uw leverancier van kwalitatief hoogwaardige defibrillators in Nederland. In ons assortiment vindt u verschillende soorten AED’s. Kies bijvoorbeeld voor de Lifeline AED. Dit model is uitgevoerd met een luidspreker, waaruit instructies komen bij het uitvoeren van een reanimatie. Een alternatief is de Lifeline VIEW AED. Dit reanimatie apparaat is niet alleen voorzien van een luidspreker, maar ook van een geïntegreerd LCD-scherm. De getoonde instructies maakt het uitvoeren van een reanimatie nog eenvoudiger. Beide apparaten zijn te gebruiken door mensen zonder medische kennis.

Reanimatie apparaat maakt uw buurt veiliger

Door voor de investering in een reanimatie apparaat te kiezen, maakt u uw buurt veiliger. Ook op sportcomplexen en binnen grote bedrijfspanden is een AED onmisbaar. Met een reanimatie apparaat in de buurt bent u nooit afhankelijk van medici, op het moment dat iemand een hartstilstand krijgt. Zonder medische kennis te hebben, kunt u met een defibrillator een reanimatie uitvoeren. Kies tussen een volautomatisch model of een halfautomatische AED.

Accessoires bij uw reanimatie apparaat

Defibtech biedt niet alleen verschillende modellen AED’s aan. U kunt ook bij ons terecht voor verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan losse elektroden, wanneer u de elektroden van uw huidige AED gebruikt heeft. Of wat te denken van een handige draagtas? Zo kunt u het reanimatie apparaat eenvoudig meenemen naar afgelegen sportvelden, tijdens evenementen, enzovoorts. Ook interessant is het afnemen van een onderhoudscontract. Hierbij wordt de status van uw reanimatie apparaat op afstand uitgelezen. Als er onderhoud moet worden uitgevoerd brengt Defibcom, aanbieder van dit onderhoudscontract, u hiervan op de hoogte. Wel zo makkelijk!

0