Defibtech Nederland ondersteunt World Restart a Heart Day

Woensdag 16 oktober wordt voor de tweede keer wereldwijd aandacht gevraagd voor slachtoffers van een hartstilstand via ‘World Restart a Heart Day.’ Deze dag staat volledig in het teken hoe cruciaal de eerste 6 minuten zijn voor het redden van deze slachtoffers. Een goede reanimatie en defibrillatie dragen bij aan de overlevingskans, juist die eerste minuten wanneer de ambulance nog niet ter plaatse is. Op ‘Restart a Heart Day’ worden tal van activiteiten georganiseerd om dit belang aan de orde te brengen.

World Restart a Heart Pakket aanbieding

Defibtech Nederland, leverancier van AED’s, wil bijdragen aan het redden van mensenlevens door ‘Restart a Heart Day’ te ondersteunen door middel van een speciale pakket-aanbieding. Defibtech levert de meest gebruiksvriendelijke AED in combinatie met een volledig ontzorgend servicepakket (3 jaar) met meer dan 800 euro (excl. 9% BTW) voordeel.

Defibtech VIEW AED combipakket

Dit pakket bestaat uit de vol-automatische Defibtech VIEW AED, die continu via internet wordt gecontroleerd op zijn inzetbaarheid. Deze VIEW AED is uniek omdat de hulpverlener naast de gesproken commando’s van de AED ook visueel wordt ondersteund door een helder kleurenscherm. Daarnaast geeft de AED zonder tussenkomst van de hulpverlenen een defibrillatieschok aan het slachtoffer. Een dergelijk schok wordt alleen gegeven na een volledige analyse van het hartritme, en zal niet afgegeven worden wanneer dat niet nodig is.

Defibtech full-service

De full-service die Defibtech verleent bestaat uit een 24/7 monitoring van de AED. Volledig ondersteuning van het Defibtech Serviceteam, inclusief alle voorkomende onderhoudskosten.

De aktie loopt tot 15 november.

0