Regulier onderhoud aan uw Defibtech AED

Met een AED binnen bereik kunt u een leven redden. Maar werkt het apparaat nog wel? Hoe merkt u storingen op? Wanneer zijn de batterijen aan vervanging toe?

Voordelen standaard AED onderhoud
Uw AED wordt jaarlijks op locatie gecontroleerd door een Defibtech service-medewerker. Aan de hand van vaste punten wordt uw AED geïnspecteerd. U ontvangt iedere twee jaar een nieuw setje elektroden en indien nodig, een nieuwe hoofdbatterij. Ieder jaar wordt een nieuw 9-volt lithium batterij vervangen (niet van toepassing bij de Lifeline VIEW series). Indien beschikbaar wordt de nieuwste software van de AED geïnstalleerd.

De AED wordt doorgemeten d.m.v. speciaal ontwikkelde diagnostische testapparatuur, waarbij wordt gecontroleerd of de AED de hartritmes herkent. Daarnaast wordt bepaald of de afgegeven defibrillatieschok aan de normen voldoet. De gehele inspectie wordt digitaal vastgelegd in een keurrapport, waarvan de AED-beheerder een afschrift per e-mail ontvangt.

In geval van een storing ontvangt u een leen AED. Is de storing niet te verhelpen? Dan krijgt u een vervangende AED* van ons.

* De vervangende AED in geval van een niet te verhelpen storing geldt alleen voor Defibtech AED’s die niet ouder zijn dan 15 jaar.

Full-service onderhoud + 5 jaar garantie voor
€ 149,- per jaar!

vraag aan / vergelijk

Service die net een stapje verder gaat

Service monteur op locatie

Elk jaar AED controle door een erkend servicemonteur op locatie.

Altijd op tijd een update

Met het standaardpakket heeft u voorrang bij updates en recalls van de AED.

5 jaar volledige garantie

Bij storing of reparatie, altijd een vervangende AED.

Hulp bij vragen of storingen

Help-desk (telefonisch) bij -en controle op- installatie van vervangingsonderdelen.

0