Regulier onderhoud aan uw Defibtech AED

Met een AED binnen bereik kunt u een leven redden. Maar werkt het apparaat nog wel? Hoe merkt u storingen op? Wanneer zijn de batterijen aan vervanging toe?

Voordelen standaard AED onderhoud
Uw AED wordt jaarlijks op locatie gecontroleerd door een Defibtech service-medewerker. Aan de hand van vaste punten wordt uw AED geïnspecteerd. U ontvangt iedere twee jaar een nieuw setje elektroden en indien nodig, een nieuwe hoofdbatterij. Ieder jaar wordt een nieuw 9-volt lithium batterij vervangen (niet van toepassing bij de Lifeline VIEW series). Indien beschikbaar wordt de nieuwste software van de AED geïnstalleerd.

De AED wordt doorgemeten d.m.v. speciaal ontwikkelde diagnostische testapparatuur, waarbij wordt gecontroleerd of de AED de hartritmes herkent. Daarnaast wordt bepaald of de afgegeven defibrillatieschok aan de normen voldoet. De gehele inspectie wordt digitaal vastgelegd in een keurrapport, waarvan de AED-beheerder een afschrift per e-mail ontvangt.

In geval van een storing ontvangt u een leen AED. Is de storing niet te verhelpen? Dan krijgt u een vervangende AED van ons.

Full-service onderhoud + 5 jaar garantie voor
€ 149,- per jaar!

vraag aan / vergelijk

Service die net een stapje verder gaat

Service monteur op locatie

Elk jaar AED controle door een erkend servicemonteur op locatie.

Altijd op tijd een update

Met het standaardpakket heeft u voorrang bij updates en recalls van de AED.

5 jaar volledige garantie

Bij storing of reparatie, altijd een vervangende AED.

Hulp bij vragen of storingen

Help-desk (telefonisch) bij -en controle op- installatie van vervangingsonderdelen.

0
Defibtech Nederland en het Coronavirus

Defibtech Nederland volgt de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Het zijn aparte tijden en niemand kan vertellen hoe de komende periode er uit zal zien. Van onze kant zullen wij er alles aan doen om onze klanten van dienst te zijn. Wij houden daarbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD aan, maar nemen ook onze eigen passende veiligheidsmaatregelen.

We zijn tijdens reguliere kantoortijden telefonisch bereikbaar op ons vaste nummer +31 (0)50 313 3096. Buiten kantoortijden kunt via het keuzemenu worden doorgeschakeld naar één van onze medewerkers. Wanneer we onverhoopt niet in staat zijn u te woord te staan, dan kunt u altijd een mail sturen naar info@defibtech.nl.

Om verspreiding van het virus tegen te gaan bezoeken we momenteel geen klanten.
We verzoeken u vriendelijk onze vestiging in Roden niet te bezoeken.
Wanneer uw AED aan service en/of onderhoud toe is, zullen we u op afstand helpen. We zullen een passende, eventueel tijdelijke, oplossing bieden.
U kunt altijd een bestelling plaatsen via de webshop. Afhankelijk van onze vervoerders heeft u de goederen de volgende dag in huis.

Wij danken u voor uw begrip en doen er alles aan om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.