Tweetalige AED bestellen

Een tweetalige AED bestellen voor uw bedrijfspand

Het gebruik van een defibrillator wordt steeds normaler. Door voor een AED in uw bedrijfspand te kiezen, verbetert u de veiligheid van uw medewerkers. In het geval van een hartstilstand kan de AED gebruikt worden om een reanimatie uit te voeren. Op deze manier bent u niet langer afhankelijk van ambulancebroeders of mensen met de kennis om een hartstilstand handmatig uit te voeren. Een tweetalige AED bestellen is een interessante optie, wanneer u momenteel nog geen AED gebruikt in uw pand. In het bijzonder, wanneer u met veel internationale medewerkers werkt. We vertellen u graag meer over het nut van een tweetalige AED bestellen.

Voordelen van een tweetalige AED bestellen

Een tweetalige AED bestellen betekent dat instructies zowel in het Nederlands, als in een buitenlandse taal worden uitgesproken. U kunt hierbij kiezen uit de combinatie van Nederlands en Engels, of voor Nederlands en Frans. Het hangt logischerwijs van de mogelijke gebruikers van de AED af, welke talencombinatie het meest geschikt is. Niet alleen zijn de apparaten in ons assortiment tweetalig. Ook biedt Defibtech u modellen met een LCD-scherm. Op dit scherm worden de instructies voor het gebruik van de AED getoond.

Een tweetalige AED bestellen bij Defibtech

In ons assortiment vindt u defibrillators van een hoge kwaliteit. Een tweetalige AED bestellen is daarbij heel eenvoudig! Naast de keuze tussen twee talencombinaties, kunt u ook kiezen tussen een vol- en halfautomatische AED. De defibrillators die door Defibtech worden aangeboden zijn allen gekeurd door de FDA, de Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit. Het toont aan dat de apparaten van een hoge kwaliteit zijn en werken op de momenten dat dit verwacht wordt. Kijk ook eens naar de optie om het apparaat op afstand te laten monitoren.

0