Tweetalige AED

Tweetalige AED kopen voor uw wijk

Defibtech biedt u verschillende defibrillators aan. Kiest u bijvoorbeeld voor een automatisch systeem, of een halfautomatische AED? Naast de keuze tussen een automaat en halfautomaat, bieden we u ook de keuze uit verschillende talen. Zo is het mogelijk om een AED aan te schaffen waarop enkel Nederlandse instructies geïnstalleerd zijn, maar bieden we ook tweetalige modellen aan. Een tweetalige AED komt goed van pas in een omgeving met meerdere nationaliteiten. Denk aan een bedrijfspand waarin een groot internationaal bedrijf gevestigd is, een wijk waarin mensen met verschillende nationaliteiten leven, enzovoorts. Door voor een tweetalige AED te kiezen, kan iedereen het apparaat gebruiken.

aed hart voor je zaak

Voordelen van een tweetalige AED

Het voornaamste voordeel van een tweetalige AED is het feit, dat deze door een veel groter publiek te gebruiken is. Hoewel de modellen uitgevoerd zijn met een geïntegreerd LCD-scherm, is het prettig om spraakinstructies te krijgen. Zo is direct duidelijk, welke stappen u moet zetten om de reanimatie op gang te brengen. Bij een hartstilstand is het belangrijk om snel te handelen. Op deze manier kan de kans op een ernstige hersenschade bij een slachtoffer sterk verkleind worden.

Tweetalige AED kopen bij Defibtech

Binnen ons assortiment bieden we verschillende modellen AED’s aan. Kies tussen een model met geïntegreerd LCD-scherm en een model met enkel spraakinstructies. U kunt hierbij onder meer kiezen voor een combinatie van Nederlands en Engels of Nederlands en Frans. Kijk ook eens naar de accessoires die we naast de losse defibrillators aanbieden. Denk aan een handige draagtas om de tweetalige AED in mee te kunnen nemen of een wandbeugel om deze aan te kunnen bevestigen.

0