Voordelige AED

Profiteer van een voordelige AED met acties van Defibtech

Defibtech biedt u een zeer voordelige AED, wanneer u kiest voor het gebruik van onze inruilactie. Ruil uw oude model AED in en kies voor onze Lifeline AED of Lifeline VIEW AED. Deze modellen voldoen aan de laatste wet- en regelgeving, zijn gekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) en zijn uitgevoerd met de modernste technieken op het gebied van defibrillators. Een AED maakt uw buurt veiliger! U bent niet langer afhankelijk van een ambulancebroeder, voordat u kunt beginnen aan een reanimatie. Daarbij is het met onze voordelige AED mogelijk om te handelen zonder medische kennis. U wordt begeleid door het apparaat.

Voordelige AED combineren met accessoires

Naast de mogelijkheid om een voordelige AED te bestellen via Defibtech, bieden we verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een draagtas, waarmee u de AED eenvoudig meeneemt naar andere straten, andere gebouwen of een ander sportveld. Daarbij kunt u de voordelige AED combineren met een Defibcom wandpaneel. Dit wandpaneel biedt u de mogelijkheid om de AED op afstand uit te laten lezen. Op het moment dat onderdelen vervangen moeten worden, brengt Defibcom u hiervan op de hoogte. Zo heeft u zelf geen omkijken naar het onderhoud aan uw apparaat.

Advies bij de aankoop van een voordelige AED

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij de aanschaf van een voordelige AED? Bent u benieuwd welk model AED het beste bij uw situatie past? Defibtech voorziet u graag van persoonlijk advies. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Ook vertellen we u graag meer over de diverse accessoires en het wandpaneel van Defibcom. Zo helpen we u uw buurt, sportcomplex of bedrijfspand veiliger te maken!

0