AED apparaat | Defibtech AED apparaat | Defibtech

AED apparaat

Kies voor een veilige buurt met een AED apparaat

 De keuze voor een AED apparaat helpt u uw buurt nog veiliger te maken. Met een AED apparaat kan bij een hartstilstand direct worden begonnen met een reanimatie. Een medische achtergrond is voor het gebruik van een moderne defibrillator niet noodzakelijk. Het apparaat vertelt u precies, wat u op welk moment moet doen. Defibtech biedt u AED apparaten in verschillende soorten aan. We vertellen u hier graag meer over! Naast een AED apparaat kan ook een van onze accessoires interessant zijn. 

AED apparaat in verschillende uitvoeringen

 Defibtech maakt onderscheid tussen een Lifeline AED en een Lifeline VIEW AED. Beide modellen zijn voorzien van een geïntegreerde speaker. Een belangrijk verschil is het feit, dat de Lifeline VIEW AED ook voor lcd-scherm beschikt. Op het scherm ziet u de instructies voor het uitvoeren van een reanimatie met het AED apparaat. U kunt het model met Nederlandse instructies bestellen, maar ook met twee talen. Combineer de Nederlandse instructies met Franse instructies of Engelse instructies. Ideaal, in een omgeving met veel internationale bewoners! 

Accessoires bij uw AED apparaat kopen

Een AED apparaat alleen is mogelijk niet voldoende. Denk aan een AED, die u buiten uw bedrijfspand of bijvoorbeeld op de sportclub wilt kunnen gebruiken. U kunt het AED apparaat in zo’n geval combineren met een speciale wandkast. De wandkast beschermt het apparaat tegen vandalisme. Ook een draagtas voor de AED kan goed van pas komen. Met de draagtas neemt u het AED apparaat eenvoudig mee naar een van de andere velden op uw vereniging.

Meer weten over de aankoop van een AED apparaat en bijpassende accessoires? Neem eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over!

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

normas-iso
fda
tuev

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Achteraf betalen

postpay

Betalen via Ideal

ideal