AED onderhoud

AED onderhoud redt levens

Wanneer elke seconde telt, wilt u natuurlijk dat uw Lifeline View AED perfect functioneert. Daarom is het van groot belang dat uw AED regelmatig wordt gecontroleerd op een deugdelijke werking. Bij Defibtech kunt u naast het kopen en huren van AED’s ook een AED onderhoudsabonnement in verschillende prijsklassen afsluiten om dit te waarborgen.

aed hart voor je zaak

AED Onderhoud

Natuurlijk hopen wij net als u dat uw AED nooit nodig zal zijn. Maar mocht deze situatie zich wel voordoen, is het van levensbelang dat het apparaat naar behoren functioneert. Met een AED onderhoudscontract ontnemen wij u de zorgen hierover. De verantwoordelijkheid voor het goed functioneren nemen wij u uit handen. Er zijn meerdere soorten periodieke onderhoudscontracten met verschillende prijzen, maar allemaal zorgen zij ervoor, dat de werking van uw Defibtech AED verzekerd is. Afhankelijk van het contract kunt u ook opties kiezen zoals 24-uurs storingsservice, jaarlijks onderhoud door een service monteur en een AED in bruikleen bij reparaties. Met dit AED onderhouds abonnement heeft u een garantie op de werking van uw AED.

AED onderhouds abonnement bij Defibtech

Goed AED onderhoud is geen bijzaak. Neem daarom een AED onderhoudscontract zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Defibtech AED is niet alleen de importeur voor AED’s in Nederland, maar regelt voor u ook de onderhoudscontracten. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden en soorten contracten.

0