AED inruilen

Uw mogelijkheden bij een AED inruilen

Een AED inruilen kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn. Mogelijk heeft u een verouderde AED, welke nog niet voorzien is van duidelijke instructies voor gebruikers hiervan. Het maakt dat de AED alleen geschikt is voor mensen met een medische achtergrond. Zij zullen niet altijd ter plaatse zijn, op het moment dat de AED gebruikt moet worden. Daarbij voldoet uw AED mogelijk niet langer aan de laatste kwaliteitseisen van de FDA, de Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit. Defibtech biedt verschillende mogelijkheden bij een AED inruilen. Wanneer heeft u uw bestaande AED aangeschaft?

Actie voor mensen die hun AED inruilen

Defibtech biedt een speciale actie aan voor mensen die hun AED inruilen. Bij het inruilen van een oude AED krijgt u tot maar liefst 350 euro korting op de aanschaf van een nieuwe Lifeline View AED. Dit is een van de modernste apparaten, welke voorzien is van een geïntegreerd lcd-scherm. Het scherm is niet de enige manier waarop de instructies voor het gebruik van het apparaat gedeeld worden. Ook is de Lifeline View AED voorzien van een luidspreker. Wist u dat het mogelijk is om de spraakinstructies in verschillende talen op het apparaat te laten installeren? Kies bijvoorbeeld voor de combinatie van Nederlands en Engels.

Direct uw bestaande AED inruilen voor een nieuw model

Heeft u ook een oude AED? Uw AED inruilen is een slimme keuze om voorbereid te zijn op de toekomst. Daarbij kunt u slachtoffers in het geval van een hartstilstand direct helpen. Zelfs wanneer u of een andere gebruiker van de AED geen medische kennis heeft. Kijk ook eens naar de accessoires die Defibtech u bij de AED aan kan bieden. Een draagtas maakt het heel eenvoudig om de AED mee te nemen. Ideaal voor op het sportcomplex!

0