Inruilactie AED Lifeline VIEW | Defibtech Inruilactie AED Lifeline VIEW | Defibtech

Heeft u een verouderde AED of een AED zonder FDA keurmerk?

Bij Defibtech hebben we nu tijdelijk een superinteressante deal. Wanneer u uw oude AED bij ons inruilt, krijgt u tot wel 350 Euro korting op de aanschaf van een nieuwe AED Lifeline View van Defibtech. Is uw AED toe aan vervanging of wilt u een upgrade? Maak dan nu gebruik van deze tijdelijke AED inruilactie van Defibtech.* 

*De inruilactie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Inruilactie met AED Lifeline View

Lifeline_AED_datacard
|

Waarom kiezen voor de AED Lifeline View? Allereerst omdat het één van de meest betrouwbare en robuuste AED’s is op de markt. Deze AED is vrijwel niet stuk te krijgen en staat bekend om de betrouwbare en eenvoudige werking. Het is één van onze meest verkochte AED’s, met name onze tweetalige AED Lifeline View welke in Nederlands/Engels wordt geleverd of Nederlands/Frans. Daarnaast is de AED Lifeline View erg populair dankzij het full color interactieve display, waar u stap voor stap geïnstrueerd wordt hoe u moet reanimeren, defibrilleren en beademen. De Lifeline View is dus sowieso een goede en betrouwbare aankoop, en met de huidige AED inruilactie wordt het nog interessanter om deze betrouwbare AED aan te schaffen.

Check je inruil voordeel van je oude AED

|

Hoe oud is uw AED? *

Wat is het merk van uw AED?

Uw naam

Telefoonnummer *

E-mail *

Opmerkingen

Elke AED komt in aanmerking voor de inruilactie

Ongeacht welk type AED u nu heeft en hoe oud deze is, kunt u gebruik maken van de AED inruilactie. De actiekorting tot 350 Euro wordt bepaalt op basis van de restwaarde van uw huidige AED. Bent u geïnteresseerd en/of wilt u meer weten over deze actie? Vul dan het actieformulier in op deze pagina. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen wanneer u meer wilt weten over de AED inruilactie en de Defibtech Lifeline View.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal