De beste 24/7 AED service via een AED onderhoudscontract - Defibtech De beste 24/7 AED service via een AED onderhoudscontract - Defibtech

Altijd de beste AED service

Defibtech biedt altijd de beste Lifeline View AED services. Kijk op onze site of neem contact met ons op om te zien welke AED dienst bij uw past. U kunt bij ons uw apparaat laten registreren en monitoren. Ook kunt u terecht voor handleidingen, instructievideo’s en hulp bij het oplossen van storingen.

AED Monitor

Als uw AED dienst moet doen, moet hij probleemloos functioneren. Met Defibcom kunnen wij de Defibtech AED’s op afstand monitoren. De controle is onder andere op het gebruiksklaar zijn, op luchtvochtigheid en temperatuur. Bij een afwijking zal Defibcom dit melden, met informatie over probleem en oplossing.

AED lease voordelen

  • 24/7 service in geval van storingen;
  • Een vervangende leen AED in geval van reparatie;
  • Een nieuwe AED in geval van een onoplosbare storing;
  • Inclusief batterijen, elektroden en reanimatiekit;
  • Inclusief AED onderhoudscontract;
  • De jaarlijkse kosten worden vooraf per jaar gefactureerd;
  • U komt nooit voor onverwachte uitgaven te staan.

Handleidingen, software en instructievideo’s

Op onze site kunt u handleidingen downloaden, zodat u altijd over de meest relevante informatie beschikt. Ook voor software voor het uitlezen van de gegevens van vol- en halfautomatische AED’s kunt u terecht. Heeft u behoefte aan meer uitleg van het gebruik, kan dat met een aantal instructievideo’s. Deze tonen de inzet van het apparaat aan de hand van het reanimatieproces.

Voorkom storingen

Los storingen op met onze AED services. Mocht het voorkomen, bieden wij uitgebreide service om dit op te lossen. Met een zelftest kunt u veel storingen aan uw AED dienst oplossen, bovendien kunt u altijd contact met ons opnemen. Om storingen te voorkomen is een onderhoudscontract de beste optie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze AED service of bekijk één van de video’s om toekomstige storingen sneller te verhelpen met behulp van de DefibCab, DefibCorner of DefibCom.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal