Voor het kopen van uw AED kunt u op diverse wijzen betalen | Defibtech Voor het kopen van uw AED kunt u op diverse wijzen betalen | Defibtech

Betalen

U kunt op verschillende manieren betalen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

iDEAL:

U rekent af via het internetbankier-systeem van uw eigen bank. U doorloopt dezelfde stappen als u bij internetbankieren gewend bent; het voordeel is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Makkelijk en volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van uw bank. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

AfterPay:

Met AfterPay kunt u betalen wanneer het u het beste uitkomt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen. Dat is de zelfservice van AfterPay. Blij met uw bestelling? Top! Dan betaalt u met één klik op de knop. Gaat er toch nog iets terug? Geen probleem. Met AfterPay betaalt u alleen voor wat u houdt. Hieronder leggen we uit hoe dat werkt.

  1. U ontvangt uw bestelling van de Defibtech Nederland B.V..
  2. Na ontvangst van uw bestelling krijgt u binnen enkele dagen een betaaloverzicht per e-mail. Download de AfterPay app voor de meest actuele status van uw betaaloverzicht.
  3. Na ontvangst van uw betaaloverzicht heeft u 14 dagen om te betalen. Gaat er iets retour? Dan betaalt u alleen voor het behouden deel van uw bestelling.

Factuur:

U krijg een factuur per mail toegestuurd. Wanneer Defibtech het bedrag heeft ontvangen, verzenden wij uw bestelling.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
TUV ISO 9001
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal