Blog index Blog index
Group-3264___media_library_original_1608_810

Blog

Defibtech Nederland zet koers naar een groenere toekomst

Augustus 07, 2023

De wereld verandert, en dat geldt ook voor Defibtech Nederland. Als een bedrijf dat zich specialiseert in levensreddende apparatuur zoals AED's, voelen we een diepgevoelde verantwoordelijkheid om niet alleen voor onze medemensen te zorgen, maar ook voor o

AED buiten plaatsen: waar moet je op letten?

Juni 21, 2023

Plaatst u een Automatische Externe Defibrillator (AED) in een buitenruimte? Er zijn strenge richtlijnen voor de opslag van een AED. De belangrijkste maatregel is het kopen van de juiste buitenkast.

Dit is waarom restaurants en cafés een AED zouden moeten hebben

April 10, 2023

‘Als deze toestellen er waren geweest, leefde Fons misschien nog.’ Een ander nieuwsbericht: ‘Ze heeft haar voorgerecht nog maar net op als Jennifer in een restaurant [..] in elkaar zakt. Een hartstilstand, op 25-jarige leeftijd.’ Zomaar enkele nieuwsbe

Dit is waarom elke sportclub een AED zou moeten hebben

Februari 25, 2023

Op zo’n twee derde van de sportverenigingen is een AED aanwezig. En dat is goed nieuws. Toch is er nog een derde zónder AED. Meestal om de verkeerde redenen. Daarom de feiten op een rij.

Soorten AED’s en de belangrijkste verschillen

Januari 25, 2023

Er zijn verschillende soorten Automatische Externe Defibrillatoren (AED) in Nederland: zonder instructiescherm en mét instructiescherm, halfautomatisch en volautomatisch. Elke variant redt levens.

Hoe werkt een AED bij een hartstilstand?

December 25, 2022

Een AED biedt hulp bij een hartstilstand. Maar hoe werkt een AED nu precies en hoe ‘behandelt’ de AED een hartstilstand?

Het belang van AED's in openbare ruimtes

November 25, 2022

Waarom zou elk openbaar gebouw een Automatische Externe Defibrillator (AED) moeten hebben? Wat zijn de voordelen van een AED in een openbare ruimte? (Spoiler alert: je redt er levens mee.)

Wanneer een AED gebruiken?

Oktober 25, 2022

Je gebruikt een AED als je vermoedt dat iemand een hartstilstand heeft en er nog geen medisch hulpverlener is. Krijgt iemand een hartstilstand? Bel eerst 112. Start onmiddellijk met reanimeren. Volg de instructies die de AED via luidsprekers (en eventueel

Wie mag een AED bedienen?

September 26, 2022

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is ontworpen voor mensen zónder medische opleiding. Dus, wie mag een AED bedienen? Iedereen. Als iemand een hartstilstand heeft: bel direct 112, start met reanimeren en dien met een AED de schok toe.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal