Defibtech Defibtech

Defibtech Nederland zet koers naar een groenere toekomst

Augustus 07, 2023

Defibtech Nederland zet koers naar een groenere toekomst

De wereld verandert, en dat geldt ook voor Defibtech Nederland. Als een bedrijf dat zich specialiseert in levensreddende apparatuur zoals AED's, voelen we een diepgevoelde verantwoordelijkheid om niet alleen voor onze medemensen te zorgen, maar ook voor onze planeet. Deze verantwoordelijkheid uit zich in onze inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij we streven naar een groenere wereld door te kiezen voor duurzame oplossingen.

Inzetten op duurzaamheid in bedrijfsvoering

Onze betrokkenheid blijkt duidelijk uit de keuzes die we maken in onze dagelijkse bedrijfsvoering. We zetten ons actief in voor de energietransitie en investeren in software om efficiëntere routes te plannen voor onze servicemedewerkers. Hierdoor verminderen we niet alleen onze CO2-uitstoot, maar optimaliseren we ook de service die we onze klanten bieden.

Regionale tewerkstelling en innovatieve technologieën

Daarnaast richten we ons op regionale tewerkstelling, zodat onze medewerkers kleinere afstanden hoeven af te leggen. Ook hiermee verminderen we onze ecologische voetafdruk, terwijl we de lokale economieën ondersteunen. In lijn met ons streven naar innovatie, investeren we in nieuwe technieken zoals DefibCom. Deze technologie maakt het mogelijk om AED's op afstand te controleren en te inspecteren. Het resultaat? Een nog efficiëntere onderhoudsservice waarvoor een fysieke aanwezigheid op locatie lang niet altijd noodzakelijk is.

Sociale betrokkenheid: samenwerken met sociale ontwikkelbedrijven

Maar onze inzet gaat verder dan energie-efficiëntie en innovatie. We geloven ook in social returning, waarbij we samenwerken met sociale ontwikkelbedrijven voor het assembleren van onze AED-kasten. Dit stelt mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt in staat om in een beschermde omgeving bij te dragen aan de samenleving. Een voorbeeld hiervan is de DefibCab AED-buitenkast, die wordt geassembleerd in een sociaal ontwikkelbedrijf.

Actieve deelname aan MVO Nederland

Bij Defibtech Nederland geloven we in actie, niet alleen in woorden. Daarom hebben we ons aangesloten bij MVO Nederland, een netwerk van duurzame ondernemers dat ons ondersteunt in onze transitie naar duurzaam ondernemen.

Een duidelijke koers voor een duurzame toekomst

Onze koers is helder: we zetten stroomopwaarts in op een groenere, duurzamere toekomst. Want bij Defibtech Nederland zijn we ervan overtuigd dat het leveren van levensreddende apparatuur hand in hand gaat met het beschermen van onze planeet.

Back to blog

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal