Defibtech Defibtech

Defibtech sluit zich aan bij HartslagNu voor het AED oproepsysteem

Maart 02, 2022

Samen levens redden en zwaar lichamelijk letsel voorkomen, daar streeft Defibtech voortdurend naar! Het is een van de redenen dat Defibtech zich aansluit bij HartslagNu, wat in samenwerking met de Hartstichting is opgezet. Des te sneller de AED ingezet kan worden, des te groter de kans dat een slachtoffer een hartstilstand overleeft. Bij de levering van een nieuwe AED vragen we u, namens de Hartstichting, de AED aan te melden bij het oproepsysteem van HartslagNu. In het geval van een hartstilstand is de AED snel beschikbaar voor burgerhulpverleners.

HartslagNu stuurt een alarmoproep uit, op het moment dat er sprake is van een noodsituatie in uw omgeving. Burgerhulpverleners verlenen het slachtoffer vervolgens hulp in de eerste minuten na de hartstilstand, totdat de ambulancebroeders arriveren. Met een AED van Defibtech kunnen deze burgerhulpverleners de reanimatie met een vertrouwd gevoel starten.

Zodra u een AED bij Defibtech bestelt, ontvangt u van ons een brief. Deze brief wordt u aangeboden door de Hartstichting. In de brief wordt nauwkeurig uitgelegd wat het registreren van uw AED bij HartslagNu voor u betekent. Mogen we op u rekenen?

Terug naar het nieuwsoverzicht

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

normas-iso
fda
tuev

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Achteraf betalen

postpay

Betalen via Ideal

ideal