Defibtech Lifeline AED | Vol- en semi automatische - Defibtech Defibtech Lifeline AED | Vol- en semi automatische - Defibtech

Lifeline AED

Kies met de Lifeline AED van Defibtech voor een betrouwbare, robuuste en onderhoudsarme oplossing. Met deze hoge kwaliteit AED is het uitvoeren van een reanimatie eenvoudig.
Lifeline AED

De Defibtech Lifeline AED half- en vol-automaat

De Lifeline AED van Defibtech is een van de populairste defibrillatoren. Niet voor niets kiezen steeds meer Nederlanders voor deze AED. Het apparaat is FDA Approved, waarmee deze voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen van de Amerikaanse Food and Drug Administration. 
Meer zien

Gebruiksgemak

Wanneer iedere seconde telt, wilt u de AED snel en met vertrouwen kunnen gebruiken. Het apparaat is aan de achterzijde voorzien van eenvoudig te bereiken elektroden. Het openen van klepjes of schuifjes is niet noodzakelijk. Het apparaat is spatwaterbestendig en stofdicht (IP54). Daarbij doorstaat deze AED een valtest vanaf een meter op iedere hoek en rand. 
Meer zien
Lifeline AED achterkant

Onderhoudsarm

De Lifeline AED is uitgevoerd met een uiterst krachtige lithium batterij, welke een gemiddelde levensduur van zeven jaar heeft. De batterij stelt u in staat om het apparaat 300 schokken te laten leveren, of deze gedurende 16 uur non-stop te gebruiken. 
Meer zien
Batterij Lifeline AED

Innovatief

De Lifeline AED van Defibtech voert dagelijks een zelftest uit. Bij deze zelftest controleert het apparaat haar batterij en elektroden. Zo weet u zeker dat u op het apparaat kunt vertrouwen in een noodsituatie. Een nieuwe versie van de geïntegreerde software zet u eenvoudig op het apparaat dankzij de goed bereikbare SD-kaart. Ook helpt deze SD-kaart u na een reanimatie een ECG van het slachtoffer over te zetten op een computer. 
Meer zien

Instructievideo Defibtech Lifeline AED

Kies voor zekerheid met de Defibtech® Lifeline™ AED

|

Stevig ontwerp met optimale houvast

Licht van gewicht en compact vormgegeven

Zo ontworpen, dat een reanimatie optimaal verloopt

Pre-connected elektroden aan de achterzijde

Twee-knops bediening voor een groot gebruiksgemak

Veel gebruikt door reanimatieopleiders

Garantietermijn van 8 jaar

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
TUV ISO 9001
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal