Lifeline™ VIEW Trainer AED | Defibtech® Lifeline™ VIEW Trainer AED | Defibtech®

Lifeline

trainer AED`s

De Lifeline trainer AED is een effectief cursusinstrument dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om het gebruik van de Lifeline AED en de technieken te leren en te onderwijzen.

Leren omgaan met Defibtech AED’s met een trainer AED

Trainer AED
|
Op het moment dat een hulpverlener gebruik moet maken van een AED is het van groot belang dat deze hulpverlener daar goed op is voorbereid. Die momenten komen namelijk altijd onaangekondigd, waardoor factoren als stress invloed kunnen hebben op het functioneren van de hulpverlener. 

Juist daarom is het van belang dat hulpverleners periodiek zo waarheidsgetrouw als mogelijk, kunnen oefenen met een trainer AED. Voor de beide modellen AED’s, de Lifeline en de Lifeline VIEW heeft Defibtech een trainer-AED ontwikkeld. De ‘touch and feel’ van deze apparaten komen overeen met de echte AED’s. Ook de instructies zijn identiek.
Lifeline™ trainer AED

Lifeline™ trainer AED

De Lifeline trainer AED is een effectief cursusinstrument dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om het gebruik van de Lifeline AED en de technieken te leren en te onderwijzen. De instructeur heeft door middel van de afstandsbediening diverse scenariokeuzes. Hierdoor wordt het mogelijk om gekozen scenario’s te gebruiken tijdens AED trainingen. Voor de Lifeline trainer zijn diverse accessoires beschikbaar zoals losse oefen-elektroden en een speciale trainer-draagtas. De batterij-unit van de trainer-AED is oplaadbaar.
Meer zien
Defibtech Lifeline™ trainer VIEW AED

Defibtech Lifeline™ trainer VIEW AED

De Trainer VIEW AED is een effectief cursusinstrument dat alle noodzakelijke eigenschappen biedt om te onderwijzen voor het gebruik van de VIEW AED en de reanimatietechnieken. De Trainer VIEW AED onderscheidt zich van andere Trainer AED’s, omdat er naast de gesproken stembegeleiding ook ondersteuning wordt geboden via video-animaties tijdens het reanimatieproces. De instructeur heeft door middel van de afstandsbediening beschikking over diverse scenario’s. Het trainingsapparaat functioneert op een krachtige oplaadbare accu.
Meer zien

The Trainer VIEW

|
De Trainer VIEW kan eenvoudig worden omgezet als AED trainer voor de Lifeline ECG en de Lifeline PRO. De Lifeline ECG en de Lifeline PRO zijn de voor professionele gebruikers ontworpen defibrillators van Defibtech.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
TUV ISO 9001
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal