Defibtech Defibtech

Nieuwe Rotaid Plus in combinatie met Lifeline VIEW AED

Januari 28, 2022

Defibtech biedt nieuwe Rotaid Plus in combinatie met Lifeline VIEW AED aan

Maak uw zorginstelling, appartementencomplex of bedrijfspand veiliger met een combinatie van de nieuwe Rotaid Plus wandkast en de Lifeline VIEW AED. Het geïntegreerde lcd-scherm van de Lifeline VIEW AED, welke geleverd wordt met Nederlands- en Engelstalige instructies, helpt u een reanimatie uit te voeren. Ook wanneer u geen medische achtergrond heeft. Dankzij de Rotaid Plus wandkast wordt schade aan de AED voorkomen. Defibtech biedt u nu een tijdelijke (geldig t/m 28-02-22) unieke aanbieding, waarin beide producten gecombineerd aangeboden worden voor slechts €1.640,- excl. BTW. 

Rotaid Plus wandkast nieuw in ons assortiment 
De Rotaid Plus wandkast is onlangs toegevoegd aan ons assortiment. Het is een stijlvol vormgegeven robuuste ronde wandkast, waarin u de verschillende modellen Lifeline AED’s op kunt hangen. De kast is bedoeld voor het gebruik binnen uw pand en kan eenvoudig gemonteerd worden. Zijn gele accenten maken dat de wandkast direct opvalt, in geval het gebruik van de defibrillator noodzakelijk is. Door de kap in de richting van de pijlen te bewegen, komt deze los van de wand. U kunt de AED direct pakken om de reanimatie te starten. 

De Lifeline VIEW AED is zo ontworpen, dat u geen schuifjes of klepjes los hoeft te halen voordat u het apparaat kunt gebruiken. De elektroden zitten direct voor het grijpen bij onze modellen. 

Meer informatie over deze aanbieding 
Wilt u meer weten over deze aantrekkelijke aanbieding van Defibtech? Bekijk de speciale actiepagina eens! Hier vindt u alle eigenschappen van zowel de Rotaid Plus wandkast, als de Lifeline VIEW AED. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

normas-iso
fda
tuev

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Achteraf betalen

postpay

Betalen via Ideal

ideal