Defibtech Defibtech

Scheybeeck Investments B.V. neemt een meerderheidsbelang in Medizon B.V.

Oktober 09, 2008

Scheybeeck Investments B.V. neemt een meerderheidsbelang in Medizon B.V.

09-10-2008

Op 3 oktober heeft Scheybeeck Investments B.V. als investeerder een meerderheidsbelang genomen in Medizon B.V. In Nederland heeft Medizon een belangrijke pioniersrol gespeeld in de introductie van AED’s.  Medizon is uitgegroeid tot een belangrijke marktspeler. Met Scheybeeck Investments wil Medizon een marktleidersrol blijven vervullen.

De markt van AED’s is een jonge en zeer specialistische groeimarkt. Waar voorheen defibrillatoren alleen in ambulances en ziekenhuizen werden gebruikt door medisch personeel, zijn AED’s steeds vaker te zien in het dagelijkse straatbeeld. Het belang van AED’s voor reanimatie door leken wordt mede ondersteund door de Nederlandse Hartstichting in haar 6 minuten campagne.

Naar verwachting zal de grootste groei de komende 10 jaar plaatsvinden in het thuismarktsegment aangezien driekwart van de hartstilstanden daar plaatsvindt.

De synergie tussen Scheybeeck Investments en Medizon maakt het in de toekomst mogelijk om nieuwe marksegmenten te benaderen. AED verhuurconcepten en het ontwikkelen van eigen producten voor de thuismarkt behoren tot de mogelijkheden

Bron: Medizon B.V.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

normas-iso
fda
tuev

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Achteraf betalen

postpay

Betalen via Ideal

ideal