AED modellen en soorten | Bestel online - Defibtech AED modellen en soorten | Bestel online - Defibtech

AED

Steeds meer mensen kiezen voor een AED

|
 Het gebruik van een AED is de afgelopen jaren populairder geworden. Een goede ontwikkeling, aangezien een defibrillator uw wijk of bijvoorbeeld sportvereniging verschillende voordelen biedt. Een AED maakt het mogelijk om bij een hartstilstand direct over te gaan op een reanimatie. Door voor een AED van Defibtech te kiezen, heeft u geen medische achtergrond nodig om deze te kunnen gebruiken. Het voordeel van een defibrillator is dat u niet hoeft te wachten op de ambulance. De kans op ernstig letsel bij het slachtoffer neemt hierdoor af. 

AED in verschillende modellen en soorten

Lifeline_AED_datacard
|
 Defibtech biedt u verschillende soorten defibrillators aan. Kies bijvoorbeeld voor de LifeLine VIEW AED, wat het meest uitgebreide model is. Deze AED is voorzien van een ge├»ntegreerde luidspreker en een lcd-scherm. Op het scherm worden de instructies voor het uitvoeren van de reanimatie getoond. Naast de LifeLine VIEW AED kunt u ook de LifeLine AED overwegen. Dit model is iets minder uitgebreid en beschikt enkel over de ge├»ntegreerde speaker. Voordeel aan de defibrillators van LifeLine is dat deze van verschillende talen voorzien kunnen worden. Combineer het Nederlands met het Frans, of bijvoorbeeld het Nederlands met het Engels. Ideaal in een internationale omgeving! 

Accessoires bij een AED bestellen

01-dcf-e2310---Defibtech-View-(vooraanzicht)
|
 Naast de verschillende soorten defibrillators biedt Defibtech u diverse accessoires bij de AED. Denk bijvoorbeeld aan een wandpaneel van DefibCom, welke verbonden kan worden met een externe centrale. Dit paneel maakt het mogelijk om uw AED 24 uur per dag en 7 dagen per week te laten monitoren. Mocht er onderhoud uitgevoerd moeten worden, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Ook een handige draagtas en bijvoorbeeld een buitenkast voor uw AED kunnen interessant zijn. Neem contact met ons op, wanneer u meer wilt weten over een AED en de accessoires waarmee u deze kunt combineren. 

Zelf een AED gebruiken bij een hartstilstand

DSC_0004
|

Zoals reeds aangehaald werd, maakt een moderne AED het mogelijk zelf te starten met een reanimatie op het moment dat iemand in uw omgeving getroffen wordt door een hartstilstand. U heeft geen medische kennis nodig om de reanimatie uit te voeren; de instructies op de AED zijn voldoende. De defibrillators van LifeLine zijn zo ontworpen, dat deze geen lastige klepjes of schuifjes bevatten. U heeft de elektroden direct voor het grijpen, op het moment dat iedere seconde telt voor het slachtoffer. Een verkeerd gebruik van de AED wordt voorkomen door de intelligente software op het apparaat; deze voert een check uit op het hartritme van het slachtoffer, voordat er een schok wordt toegediend. 

Wandkast of -paneel voor een AED

aed-wandkast-wit-breekglas-800x800
|

U kunt de AED bevestigen aan een wandpaneel, of ophangen in een afgesloten wandkast. Er zijn speciale wandkasten voor buiten, die de AED bescherming bieden tegen ruige weersomstandigheden en vandalisme. Middels een pincode valt de AED wandkast snel open te maken in een noodgeval. Het wandpaneel en de wandkasten zijn voorzien van opvallende stickers, wat maakt dat de AED direct op zal vallen. Wilt u de AED nog beter laten opvallen? Kies in dat geval voor een handig panoramisch bord. 

Onderhoudscontract voor uw AED

Medizon07102015-3325
|

Verzeker uzelf van een goed werkende AED in noodsituaties, door deze te combineren met een onderhoudscontract. Hierin worden verschillende mogelijkheden geboden. Kies voor het eerder genoemde Defibcom wandpaneel, waarmee u het apparaat op afstand laat monitoren. Ook kunt u kiezen voor regulier onderhoud, waarbij de AED jaarlijks op locatie gecontroleerd wordt. U betaalt hierbij niets voor de onderdelen die vervangen worden. In het geval van een storing in de AED ontvangt u een leenexemplaar. 

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
TUV ISO 9001
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal