AED aanschaffen | Defibtech AED aanschaffen | Defibtech

AED aanschaffen

AED aanschaffen voor een veilige buurt

 Een AED aanschaffen wordt door steeds meer sportverenigingen, bedrijven en appartementencomplexen overwogen. Niet voor niets, want het maakt de buurt veiliger! U heeft niet langer een medische achtergrond nodig om een reanimatie uit te kunnen voeren. Volg de instructie van de defibrillator om iemand met een hartstilstand te kunnen helpen. In onze webwinkel bieden we u diverse mogelijkheden bij de aankoop van een AED. Naast een AED aanschaffen kunt u ook de aankoop van verschillende accessoires overwegen. Denk aan een handige draagtas, als u de AED mee wilt kunnen nemen. 

Mogelijkheden bij een AED aanschaffen

defibtech-lifeline-view
 Bij een AED aanschaffen heeft u de keuze uit de Lifeline AED en de Lifeline VIEW AED. Een belangrijk verschil tussen beide modellen zit in het feit, dat de Lifeline VIEW AED is uitgevoerd met een lcd-scherm. Daar waar de Lifeline AED enkel over een ge├»ntegreerde luidspreker beschikt. Ook zit er een verschil tussen de half- en volautomatische AED. Bij een halfautomatische AED drukt u zelf op de knop, op het moment dat de schok wordt afgegeven. Een derde verschil zit in de talen waarin de instructies worden uitgesproken. Kies voor Nederlands, of een combinatie van Nederlands en Frans of Nederlands en Engels. 

AED aanschaffen met accessoires

Defibtech-Lifeline-ECG-back
 Er zijn verschillende soorten accessoires, welke een goede aanvulling kunnen zijn op een AED aanschaffen. De draagtas is er een voorbeeld van, maar u kunt ook kiezen voor een wandpaneel. Dit wandpaneel van Defibcom kan op afstand gemonitord worden, als deze verbonden is met het internet. Op het moment dat er onderhoud aan de AED moet worden uitgevoerd, wordt u hierover ingelicht. Zo hoeft u de AED niet dagelijks in de gaten te houden. 

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
TUV ISO 9001
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal