Een AED voor uw bedrijf inclusief onderhoud - Defibtech Een AED voor uw bedrijf inclusief onderhoud - Defibtech

Nog dit jaar een AED voor uw bedrijf?

|
Bij veel bedrijven in Nederland is momenteel nog geen AED aanwezig. De afkorting en letters AED staan voor “Automatische Externe Defibrillator”. Volgens de Nederlandse wet mag een bedrijf zelf bepalen of zij overgaan tot de aanschaf van een bedrijfs-AED. Dit is momenteel nog niet verplicht. De ARBO-wet vermeldt wel dat de werkgever zorg moet dragen voor de veiligheid en gezondheid van haar werknemers en bezoekers. Het is daarom verstandig om een AED binnen uw bedrijf te hebben. Een bedrijfs-AED vergroot immers de overlevingskans van een medewerker of bezoeker die onverwachts te maken krijgt met hartfalen c.q., een hartstilstand.

De AED en bedrijfshulpverlening

|
De Arbowet (art. 15) stelt dat een werkgever minimaal één bedrijfshulpverlener (BHV) moet aanstellen voor haar bedrijf. Het verlenen van EHBO en het kunnen reanimeren met of zonder AED, behoort ook tot de vaardigheden van de bedrijfshulpverlener. Mocht een werkgever besluiten om een AED (defibrillator) aan te schaffen, dan dient het bedrijf er voor te zorgen dat de AED door de BHV-er vakkundig en professioneel ingezet kan worden.

Risicogroepen

|
Sommige bedrijven en instellingen lopen meer risico’s dan andere, zoals zorgcentra, gezondheidspleinen, fitnesscentra, spoorwegen, voetbalstadions etc.Zij worden geacht om de juiste behandeling te kunnen garanderen bij hartfalen of een hartstilstand. Om die reden zouden zij over een AED moeten beschikken.

Netwerk van AED’s in Nederland

|
Vanuit het maatschappelijk en verantwoord ondernemen is het van belang dat het aantal beschikbare AED-locaties in Nederland voor burgerhulpverleners wordt uitgebreid en goed wordt onderhouden. Uw bedrijf kan hier aan meewerken. Door uw AED beschikbaar te stellen voor uw omgeving, helpt u mee levens te redden. Er zijn gemeenten in Nederland die jaarlijkse een subsidie geven voor de aanschaf van een bedrijfs-AED. Helaas is dit niet toereikend voor uitbreiding van het huidige AED-netwerk in Nederland. Toch kan het voor veel bedrijven aantrekkelijk zijn om over te gaan tot de aankoop van een bedrijfs-AED. Dit komt vooral omdat de AED als investeringsaftrek op de balans kan worden opgevoerd.

Defibtech AED en uw bedrijf

|
De AED webwinkel van Defibtech.nl is een initiatief van Medizon B.V.; Medizon is exclusief importeur van de Defibtech AED voor Nederland. In de AED webwinkel treft u verschillende AED aanbiedingen aan met een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. De Defibtech AED behoort tot de meest verkochte en betrouwbare AED’s in Nederland. De goede service en de kennis van zaken van defibrillatoren maakt Medizon (en de Defibtech AED) tot een betrouwbare partner voor uw bedrijf. Wij leveren al meer dan een decennium complete AED-pakketten aan bedrijven, verenigingen en overheden. Een AED-onderhoudscontract behoort ook tot de mogelijkheden.

Bedrijfs-AED kopen?

|
Bekijk dan hier alle actuele AED-aanbiedingen. Een AED-leasen en later overgaan tot koop, behoort ook tot de mogelijkheden.

Wenst u persoonlijk contact of meer informatie?
Bel dan 050-3131705. Wij leggen u graag uit welke AED geschikt is voor uw bedrijf.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
TUV ISO 9001
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal