MVO duurzaamheid voor een gezonde markt en planeet | Defibtech MVO duurzaamheid voor een gezonde markt en planeet | Defibtech

MVO duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een betere wereld begint heel dichtbij: bij onszelf. Als organisatie dragen wij verantwoordelijkheid voor onze omgeving. Onze bedrijfsvoering en producten en diensten zijn gericht op duurzaamheid, efficiency, en het voorkomen van verspillingen. Wij kijken steeds, samen met ketenpartners, hoe bedrijfsprocessen schoner en efficiënter kunnen. Ook daarin boeken wij graag winst: voor onze omgeving, maar zeker ook voor de generaties na ons.

Dat komt ook tot uiting in hoe wij omgaan met veiligheid: niet voor niets behoren ‘voorkomend’ en ‘behoedend’ gedrag tot onze kernwaarden. Onze medewerkers kijken goed om zich heen en houden oog voor de veiligheid van collega’s en omgeving.

De juiste balans

Goed ondernemerschap en je maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen horen onlosmakelijk bij elkaar. In ons MVO beleid richten we ons op de juiste balans tussen de 3 aspecten van duurzaamheid :People (mensen), Planet (milieu) en Profit (waarde). Dat is onze zorgplicht. Bij de integratie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in onze organisatie onderschrijven wij de zeven principes van MVO volgens NEN-ISO 26000. Zij bieden ons een leidraad en houvast om MVO te verankeren in onze organisatie.

Persbericht – Eigenaar van Medizon investeert in een groene toekomst

BEVERWIJK, 17 april 2014 – BUKO kiest voor het vergroenen van de energievoorziening op het BUKO Bedrijvenpark in Beverwijk. Patina Duurzame Dakontwikkelingen heeft 1.730 zonnepanelen met een oppervlak van ruim 2.800m2 op het dak van één van de bedrijfshallen geplaatst. Dit is tot op heden het grootste oppervlak zonnepanelen in Noord Holland.

BUKO, eigenaar van Medizon, is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Algemeen directeur: “We nemen onze bedrijfsvoering onder de loep en zoeken samen met ketenpartners voortdurend naar mogelijkheden en concepten waarmee we duurzaamheid kunnen vergroten en verspilling of afval kunnen voorkomen. Door deze duurzame investering in zonnepanelen wordt onze jaarlijkse CO2 uitstoot gereduceerd met 224.000 kg.”

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
TUV ISO 9001
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal