AED advies of vragen? Bel: 050 - 313 17 05

Over ons

Defibtech.nl, importeur van de topkwaliteit defibrillatoren van Defibtech

De website www.defibtech.nl is een initiatief van Medizon B.V. Als importeur van de topkwaliteit defibrillatoren van Defibtech heeft Medizon een belangrijke rol gespeeld in de introductie en acceptatie van Automated External Defibrillators (AED). Wij brachten de eerste Defibtech Lifeline AED naar Nederland, ontwikkelden als eerste een cursus voor docenten en bedrijfshulpverleners en hebben hard gewerkt aan de promotie en acceptatie van deze nieuwe levensreddende vinding.

Een gevecht voor erkenning van de AED

De Inspectie voor de Volksgezondheid was in aanvang tegen inzet van de AED door leken. Maar door de tomeloze inzet en niet aflatende strijd van onze oprichter, Harry Palsma, ondersteund door een uitzending van Netwerk, is de AED uiteindelijk toch toegestaan. Een van onze allereerste cursisten redde in 2002 met een AED het leven van een collega. Dit succesverhaal leidde mede tot de vrije verkrijgbaarheid van AED’s in Nederland. En sinds 2002 mogen ook niet-medici de AED gebruiken om levens te redden. Missie geslaagd. Maar Medizon gaat verder!

Nu de AED breed geaccepteerd wordt, werkt Medizon aan een verhoging van het niveau over de volle breedte van de AED-hulpverlening. Van medicus tot BHV’er... iedereen die levensreddend werk wil verrichten moet op de hoogte zijn van het gebruik van een AED. Daartoe biedt Medizon een unieke combinatie van gecertificeerde opleidingen, geregistreerde aed apparatuur en producten, periodiek onderhoud en nazorg. Dat is de enige manier om zeker te zijn dat de aangewezen personen de AED probleemloos kunnen én durven gebruiken.

Lifeline AED van Defibtech: top of the line

Defibtech is een van de voorlopers in de ontwikkeling van defbrillatoren voor algemeen gebruik. De Lifeline AED van Defibtech voldoet aan de hoogste eisen van professionele hulpverleners, maar is zó eenvoudig te bedienen dat ook mensen zonder medische achtergrond er levens mee kunnen redden.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De Lifeline AED is ontworpen om direct zijn werk te kunnen doen. Alles, van het stevige anti-slip handvat tot het simpele design, draait om gebruiksgemak. Op de Defibtech Lifeline zitten twee knoppen. De AAN/UIT-knop stelt het apparaat in werking. Als u de Lifeline AED aanzet, krijgt u gesproken instructies over hoe het apparaat te gebruiken. Alles is meteen gereed, u kunt direct aan de slag. Hoe sneller hoe beter, want elke seconde telt!
Defibtech.nl: alles voor innovatieve defibrillatoren.
Postbus 179
9300 AD Roden
Nederland

Klantenservice
Tel: 050 - 313 17 05
info@defibtech.nl

AED advies of vragen?

Bel: 050 - 313 17 05  of   CONTACT ONS