Defibtech.nl is importeur van de topkwaliteit defibrillatoren Defibtech.nl is importeur van de topkwaliteit defibrillatoren
Defibtech Brandweer

Over

Defibtech

Over Defibtech

Verschillende AED's
|

Defibtech is een betrouwbaar merk dat zich onderscheidt door haar toewijding om zoveel mogelijk levens te redden met de meest vooruitstrevende medische technologie.


De apparatuur wordt onder restrictie van de FDA (U.S. Food and Drug Administration) in de Verenigde Staten geproduceerd. De FDA controleert de kwaliteit van de medische apparatuur vanaf de productie tot dat het apparaat uit gebruik wordt genomen. De regelgeving aangaande de FDA-keuring is in 2016 aangescherpt, waarvoor een PMA-approval noodzakelijk is. Alle Defibtech producten zijn goedgekeurd voor deze PMA-approval in december 2017.


Door constante innovatie levert Defibtech ergonomisch gebruiksvriendelijke AED’s die zich kenmerken door de robuustheid en eenvoud. Defibtech AED’s worden geleverd met 8 jaar volledige garantie.

AED’s gekeurd door de Amerikaanse FDA

AED’s van Defibtech zijn gekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en worden aldaar geproduceerd. In Amerika controleert de FDA de kwaliteit van medische apparatuur vanaf het moment dat deze in productie gaat, tot aan het uit gebruik nemen hiervan. Zo bent u verzekerd van een bijzonder hoge kwaliteit, wanneer u voor een Lifeline AED van Defibtech kiest. 
Meer zien

Gebruiksvriendelijke en robuuste AED’s

Bij het ontwerp en de ontwikkeling van de Lifeline AED’s wordt uitgebreid gekeken naar het gebruiksgemak en de robuustheid van onze apparaten. In een stressvolle situatie moet het gebruik van de defibrillator zo makkelijk mogelijk worden gemaakt. Dit doen we door de AED standaard van een luidspreker te voorzien. De Lifeline VIEW AED combineert die luidspreker met een geïntegreerd full-color LCD-scherm. 
Meer zien

AED’s voor internationaal gebruik

Het is belangrijk dat niet alleen Nederlanders de AED in Nederland kunnen gebruiken. Om die reden biedt Defibtech u de mogelijkheid om een AED van meertalige instructies te laten voorzien. Combineer de Nederlandstalige instructies met instructies in het Engels of Frans. Zo kan een bredere groep hulpverleners de AED gebruiken. 
Meer zien

Keuze uit half- en volautomatische AED’s

Niet alleen maakt Defibtech onderscheid tussen ons basismodel en de uitgebreide Lifeline VIEW AED. Ook heeft u bij ons de keuze tussen een half- en volautomatische defibrillator. De Lifeline VIEW AUTO AED is de meest gebruiksvriendelijke en eenvoudig te bedienen AED van dit moment. 
Meer zien

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal