Bekijk de instructies voor het retourneren van uw AED | Defibtech Bekijk de instructies voor het retourneren van uw AED | Defibtech

Retourneren

Bij online aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende tenminste 30 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn verzoeken wij u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en liefst in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform onderstaande instructies. De kosten en risico voor transport naar ons adres zijn voor rekening van de klant.

Instructies

Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht bij een online aankoop dient u binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling een e-mail te sturen naar info@defibtech.nl met vermelding van het bestel- en factuurnummer. De bestelling kunt u dan terugsturen naar het volgende adres:

Defibtech Nederland
Ceintuurbaan Noord 170
9301 NZ Roden
(Vraag altijd een bewijs van verzending aan bij het Postkantoor)

Indien u er een briefje bij doet of een kopie van de pakbon, dan maken wij het bedrag binnen een 5 werkdagen aan u over.

Wilt u uw bestelling annuleren voordat u deze heeft ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@defibtech.nl met daarin vermeld uw bestelnummer en wij zorgen dat uw bestelling geannuleerd wordt. Als de bestelling al verstuurd is vervalt u in de hierboven beschreven regeling.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
TUV ISO 9001
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal