Wat kost een AED? - Defibtech Wat kost een AED? - Defibtech

Wat kost een AED?

Defibtech legt uit: wat kost een AED?

Regelmatig krijgen wij de vraag: wat kost een AED? In veel gevallen blijkt het lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven. Hoewel onze defibrillators een vaste prijs hebben, kunnen verschillende factoren de prijs beïnvloeden. Mogelijk heeft u momenteel al een AED, die u bij de aanschaf van een nieuwe AED in wilt ruilen. Defibtech biedt een aantrekkelijke actie aan, waarbij u korting krijgt bij aanschaf van een nieuwe AED in ruil voor uw oude model. Zo maakt u uw buurt of complex nog veiliger, zonder hier flink in te moeten investeren. In dit artikel proberen we u antwoord te geven op de vraag: wat kost een AED?

Wat kost een AED? Wat bepaalt de prijs?

De kosten van een AED worden opgebouwd uit verschillende componenten. Allereerst dient u een nieuwe AED te kopen. Hierbij heeft u de keuze uit de Lifeline AED en de Lifeline VIEW AED. Het verschil zit hierbij in de aanwezigheid van een geïntegreerd LCD-scherm bij het laatstgenoemde model. Op het scherm worden instructies getoond, die helpen bij het uitvoeren van een reanimatie. De Lifeline AED is enkel voorzien van een luidspreker. U kunt de prijs voor uw AED verlagen door uw oude model in te ruilen. Kijk naar onze actievoorwaarden, wanneer u hier gebruik van wenst te maken.

Extra’s bij aanschaf van een nieuwe AED

Waar het inruilen van uw oude AED de kosten hiervan vermindert, kunt u er ook voor kiezen om verschillende extra’s toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een handige draagtas. Ideaal voor op de sportvereniging! Ook het los aanschaf van een batterij unit of elektroden behoort bij Defibtech tot de mogelijkheden. Zo heeft u alvast wat onderdelen op voorraad! Wij adviseren u graag bij de aanschaf van een defibrillator.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

normas-iso
fda
tuev

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Achteraf betalen

postpay

Betalen via Ideal

ideal