Welke AED is geschikt voor u?

Doe de AED vergelijker

Defibtech Lifeline AED’s zijn robuuste, gebruiksvriendelijke en technisch hoogwaardige AED’s. Door hun opvallende gele kleur en specifieke vormgeving zijn ze herkenbaar als levensreddend apparaat. Alle Defibtech AED’s hebben een hoge water- en stof-bestendigheid, doorstaan de zwaarste val-, crush- en trillings-testen. De apparaten zijn intuïtief eenvoudig te gebruiken. Als medisch apparaat is een Defibtech AED voorzien van het FDA-approval. Dit keurmerk staat borg voor hoge kwaliteitseisen aan de AED, vanaf de dag dat de AED wordt geproduceerd tot het moment dat het apparaat uit dienst genomen wordt.
Start de AED vergelijker
Wilt u een AED met video-ondersteuning?
De Defibtech Lifeline VIEW AED kenmerkt zich door een fullcolour LCD-scherm. Dit scherm ondersteunt een hulpverlener tijdens het gebruik van de AED met behulp van video-animaties, welke tevens Nederlands zijn ondertiteld. De animaties lopen synchroon aan de gesproken instructies van de AED. Met name in rumoerige omgevingen, waar gesproken instructies alleen soms moeilijk te volgen zijn, kan aanvullend beeld van groot belang zijn.
Daarbij maakt het LCD-scherm het reguliere onderhoud van de AED eenvoudiger.
Ja
Nee
Start opnieuw
Wilt u een half-automatische of vol-automatische AED?
Defibtech biedt u de keuze tussen half- en vol-automatische AED’s. Een halfautomatische AED heeft een duidelijke rode schokknop, welke ingedrukt zal moeten worden door de hulpverlener om de defibrillatieschok aan de patiënt toe te dienen. Dit kan alleen wanneer de AED heeft geconstateerd dat een schok toegediend moet worden.
Bij een vol-automatische AED hoeft een hulpverlener niet meer op een knop te drukken om de schok te dienen. De schokknop is vervangen voor een schokindicator. Wanneer deze knippert heeft de AED geconstateerd dat de patiënt een schok toegediend dient te krijgen. Het apparaat zal aftellen en de schok volledig automatisch toe dienen.
Half-automatisch
Vol-automatisch
Start opnieuw
Wilt u een enkeltalige of tweetalige AED?
Doorgaans zijn AED geprogrammeerd met één gesproken taal. Optioneel wordt een tweede taal aangeboden. De AED wordt dan een ‘Dual Language’, tweetalig. Een gebruiker van een tweetalige AED kan eenvoudig van de eerste standaard taal schakelen naar de tweede optionele taal. Terugschakelen naar de eerste taal is even eenvoudig.
Enkeltalig
Tweetalig
Start opnieuw
Wilt u naast de Nederlandse taal als tweede taal Engels of Frans?
Een tweetalige AED start automatisch op in de Nederlandse taal. Als tweede voorgeprogrammeerde taal kan gekozen worden tussen Engels en Frans. Wanneer naar de tweede taal wordt geschakeld worden alleen de uitgesproken stem-instructies aangepast naar de tweede taal. De tekstuele instructies op het LCD-scherm blijven in de Nederlandse taal.
Engels
Frans
Start opnieuw

Wij adviseren u de onderstaande AED

Defibtech Lifeline VIEW AUTO Dual Language Nederlands Engels Naar de webshop
DCF-E2310 Defibtech lifeline VIEW AED Naar de webshop
DCF-E2310-B3 Defibtech lifeline VIEW Dual language Nederlands-Engels Naar de webshop
DCF-E2310-C3 Defibtech lifeline VIEW Dual language Nederlands-Frans Naar de webshop
DCF-E110 Defibtech Lifeline AED (geen video) Naar de webshop
DCF-E130 Defibtech Lifeline AUTO AED (geen video) Naar de webshop
Start opnieuw

0