Voordelige AED aanbiedingen en AED acties - Defibtech Voordelige AED aanbiedingen en AED acties - Defibtech

AED Aanbiedingen

Ben je op zoek naar AED (Automatische Externe Defibrillator) aanbiedingen, dan ben je bij Defibtech aan het juiste adres. Defibtech is de importeur van de Defibtech AED voor heel Nederland, met volop AED aanbiedingen en AED acties. Daarnaast heeft het bedrijf samenwerkingen met allerlei trainingscentra door heel Nederland en is het de kennisbank voor alle AED producten.

Waarom Defibtech?

Het bedrijf heeft ruime keuze uit verschillende producten, goede service en volop AED acties. Tevens geven we een goede inruil op uw oude AED (indien u deze heeft) en kunt u een fikse korting krijgen op de aanschaf. Wilt u op grote schaal AED’s inkopen? Neem dan contact op voor een scherpe AED aanbieding. 

Verkoop of verhuur

Naast de hierboven genoemde AED acties is het mogelijk om AED te kopen, maar is er ook de mogelijkheid om te huren en leasen. Het huren van een AED is handig als je een evenement organiseert. Moet u nu regelmatig AED producten huren dan is leasen een goede optie. Defibtech biedt goede lease-opties waarbij de kosten inzichtelijk zijn en jaarlijks worden gefactureerd.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

normas-iso
fda
tuev

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal