AED aankopen met een AED onderhoudscontract - Defibtech AED aankopen met een AED onderhoudscontract - Defibtech

AED aankopen

|
Een AED kopen is geen luxe, maar een noodzaak in elke omgeving. Het gebruik van een defibrillator kan letterlijk het verschil tussen leven en dood betekenen bij een hartaanval. Niet alleen ambulances, brandweerauto’s en politiewagens zijn ermee uitgerust, ook in steeds meer bedrijfsgebouwen en wooncomplexen is een AED aanwezig. U kunt een AED kopen via Defibtech, de importeur van Defibtech AED in Nederland.

Defibrillator kopen en onderhouden

|
Voor AED aankopen is Defibtech de beste partij. Niet alleen kunt u terecht voor het kopen of huren van een defibrillator, met name de Lifeline View AED, ook zijn wij uw partner voor preventief onderhoud. Een AED kopen is onder andere mogelijk op basis van een lopend contract, waarbij u voor een vast, laag bedrag per maand een AED in huis heeft met jaarlijks onderhoud. Dit contract is indien gewenst na 1 jaar al met een opzegtermijn van een maand stop te zetten.

Beste kwaliteit, laagste prijs bij AED aankopen

|
Uiteraard biedt Defibtech de beste prijs-kwaliteitgarantie op producten als de Lifeline View AED. Wij bieden altijd de laagste prijs. Wilt u een Defibtech defibrillator kopen en hetzelfde product is elders goedkoper, dan compenseren wij het verschil. Om de kwaliteit te waarborgen werkt Defibtech in heel Nederland samen met trainingscentra. Zo ontvangen wij altijd directe feedback over onze producten. Heeft u interesse in een defibrillator kopen, of wilt u meer weten over onze Lifeline View AED? Neem dan vrijblijvend contact op met Defibtech, wij kunnen u helpen met al uw vragen over AED producten.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
TUV ISO 9001
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal