AED accessoires en AED onderdelen online bestellen - Defibtech AED accessoires en AED onderdelen online bestellen - Defibtech

AED Accessoires

Ook voor uw AED accessoire kunt u bij ons terecht

 De functionaliteit van uw Lifeline View AED wordt nog verbeterd met de juiste accessoires. Het is daarom verstandig om erover na te denken, welke AED accessoire de opslag en gebruik van uw AED nog kan vereenvoudigen. Naast kopen of huren van een AED biedt Defibtech ook veel AED onderdelen. 

Welke AED onderdelen zijn er

 Defibtech heeft een uitgebreid assortiment aan onderdelen en accessoires voor uw AED. Deze kunnen in vijf categorieën worden onderverdeeld: • Draagtassen en koffers. Voor veilig transport van de AED en bijbehorende onderdelen. • Kasten en wandbeugels. Voor opslag van AED’s op een veilige en goed bereikbare locatie, bijvoorbeeld achter breekglas. • Batterijen en elektroden. De batterij units en elektroden van de AED zijn onderdelen die aan verbruik of slijtage onderhevig zijn, daarom is het verstandig om reserveonderdelen op voorraad te hebben. • Trainingsaccessoires. Toebehoor voor trainingen die met AED’s gegeven worden. • Diversen. Allerlei toebehoor dat niet in de bovenstaande categorieën valt maar wel noodzakelijk kan zijn, zoals geheugenkaarten of een set met een schaar, beademingsmasker etc.. 

Bestel uw AED accessoire bij Defibtech

 Een goede functionaliteit van uw AED is van levensbelang. Zorg er daarom altijd voor, dat u de AED accessoires heeft om deze optimaal te kunnen gebruiken. Defibtech AED is niet alleen importeur voor AED’s in Nederland, maar heeft ook een breed assortiment aan AED onderdelen om dit te waarborgen. Neem gerust contact met ons op of kijk in onze webshop. 

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

TUV ISO 9001
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal