AED acties

AED acties maken een defibrillator kopen voordeliger

Heeft u al eens gekeken naar de AED acties van Defibtech? Door voor een van deze defibrillator acties te kiezen, kunt u veel geld besparen op de investering in deze medische hulpmiddelen. Steeds meer bedrijven, sportverenigingen en VVE’s kiezen voor de aanschaf van een AED. Met een AED maakt u niet alleen uw eigen pand, maar ook de buurt een stukje veiliger! Daarbij zorgen de innovatieve technologieën in onze defibrillators ervoor, dat het uitvoeren van een reanimatie zelfs voor mensen zonder medische kennis mogelijk is. In het bijzonder wanneer u kiest voor LifeLine VIEW AED. We vertellen u er graag meer over!

Interessante AED acties voor LifeLine defibrillators

Door gebruik te maken van een van de AED acties kunt u de LifeLine defibrillators met korting aanschaffen. Kies bijvoorbeeld voor de LifeLine VIEW AED, welke voorzien is van een geïntegreerd LCD-scherm. Dit biedt u de mogelijkheid om tijdens een reanimatie instructies af te lezen van het scherm. Daarbij wordt het scherm gecombineerd met een luidspreker, die de instructies voor u uitspreekt. Een goedkoper alternatief is de LifeLine AED zonder scherm. Deze spreekt enkel instructies uit, wat eveneens voldoende kan zijn om zonder medische kennis een reanimatie uit te voeren. Het helpt u de kans op blijvend letsel bij een slachtoffer te verkleinen.

AED acties om een oude AED te vervangen

Mogelijk maakt u momenteel al gebruik van een AED. Ook in dat geval zijn de AED acties van Defibtech interessant. Houd bijvoorbeeld onze AED actie in de gaten, waarbij u een oud model in kunt wisselen voor korting op een nieuwe defibrillator. Zo bent u weer helemaal bij en verzekert u zichzelf van een kwalitatief goede AED, welke gekeurd is door de FDA (Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit). Meer weten over onze AED acties? Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

0