AED Amsterdam

Kies ook voor het gebruik van een AED in Amsterdam

De aanschaf van een AED in Amsterdam maakt uw omgeving veiliger! Met een AED in de buurt kan snel gehandeld worden op het moment dat iemand te maken krijgt met een hartstilstand. Door direct te handelen wordt de kans op blijvend letsel verkleind en neemt de overlevingskans sterk toe. Een fijne gedachte! Daarbij zijn de moderne AED’s van Defibtech door vrijwel iedereen te gebruiken. Ook wanneer u geen medische kennis heeft, kunt u met deze AED in Amsterdam een reanimatie uitvoeren.

Uw opties bij de aanschaf van een AED in Amsterdam

Defibtech biedt u verschillende opties, wanneer u de aanschaf van een AED in Amsterdam overweegt. Kies bijvoorbeeld allereerst tussen een model met enkel spraakinstructies en een model met zowel spraakinstructies, als een geïntegreerd lcd-scherm. Op dit scherm worden de instructies uitgebeeld voor het uitvoeren van een reanimatie. Ideaal, wanneer de AED in een multiculturele omgeving gebruikt wordt waar niet iedereen de Nederlandse taal machtig is. Overigens kan ook een model met enkel spraakinstructies in zo’n omgeving gebruikt worden! Wij bieden u de mogelijkheid om naast Nederlandse instructies ook Engelse- of Franse spraakinstructies op het apparaat te installeren.

AED in Amsterdam combineren met accessoires

Wanneer u voor het gebruik van een AED in Amsterdam kiest, kan het interessant zijn om uw apparaat te combineren met accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een handige draagtas, waarmee u de AED heel eenvoudig meeneemt! Ideaal voor bijvoorbeeld een groot sportcomplex. Ook bieden we u een wandbeugel, waaraan de AED kan worden bevestigd. De wandbeugel kan gekoppeld worden met Defibcom. Deze dienst controleert op afstand of uw AED naar behoren functioneert. Voor welke AED in Amsterdam kiest u?

0