AED automaat kopen

AED automaat kopen voor een veiligere buurt

Maak uw buurt een stukje veiliger, door voor een AED automaat te kiezen. Bij een AED automaat hoeft u zelf nauwelijks nog handelingen te verrichten! Het apparaat waarschuwt u op het moment dat de schok gegeven wordt, waarmee de reanimatie op gang wordt gebracht. Op dit punt verschilt een AED automaat van een halfautomaat, waarbij u zelf op een knop moet drukken om de schok toe te dienen. Een AED automaat kopen doet u bij Defibtech! In ons assortiment bieden we u kwalitatief goede defibrillators aan, waarmee u uw wijk veiliger maakt.

aed hart voor je zaak

Mogelijkheden bij een AED automaat kopen

Een AED automaat kopen bij Defibtech betekent dat u de keuze heeft uit verschillende modellen. Kiest u bijvoorbeeld voor een model met geïntegreerd LCD-scherm? Of gaat u voor een AED automaat met enkel spraakinstructies? Naast de keuze uit een model met of zonder LCD-scherm, kunnen er verschillende talen op het apparaat geïnstalleerd worden. Kiest u voor een losse taal, of voor een combinatie van twee talen? Naast het Nederlands kunt u bijvoorbeeld ook het Engels of Frans op de automatische AED laten installeren. Ideaal, wanneer u in een wijk leeft met meerdere nationaliteiten.

Advies bij een AED automaat kopen

Wilt u meer weten over een AED automaat kopen? Of bent u benieuwd wat de verschillen zijn tussen onze apparaten? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die u heeft. Naast de losse defibrillators, verkopen we diverse accessoires. Denk aan een handige draagtas voor uw automatische AED of een wandbeugel.

0