Bent u in de markt om een AED te bestellen? Bij Defibtech kunt u dit online Bent u in de markt om een AED te bestellen? Bij Defibtech kunt u dit online

AED Bestellen

AED Bestellen

|
Om levens te kunnen redden is het belangrijk om altijd de juiste spullen bij de hand te hebben. Een AED bestellen voor in een openbare ruimte is hier een goed voorbeeld van. Dit is namelijk een manier om goede voorzorgsmaatregelen te nemen voor het geval een bezoeker of een werknemer met gezondheidsproblemen wordt geconfronteerd. In zo’n geval is het slim om bij Defibtech een aankoop te doen. Dit biedt namelijk de garantie dat u de spullen van de beste kwaliteit in handen krijgt.

Voordeel van een AED bestellen

01-dcf-e2310---Defibtech-View-(vooraanzicht)
|
Er zitten een aantal voordelen aan een AED bestellen. Een belangrijk voordeel is dat er lange garantie op zit. Omdat het om apparatuur gaat waarmee mensenlevens gered moeten worden is dit natuurlijk erg belangrijk. Zelfs tot acht jaar na aanschaf is er nog garantie te krijgen. Bovendien zijn er veel varianten van de apparatuur te krijgen. Daardoor is er voor elke situatie een goede AED te vinden. Dit is een belangrijke reden om in ons assortiment te kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

Snel contact met ons opnemen

Lifeline_AED_datacard
|
Wanneer u gevonden heeft welke AED u bestellen wilt, dan is het misschien slim om eerst even uitsluitsel te krijgen over welke mogelijkheden die allemaal biedt. Misschien zit u bijvoorbeeld nog met enkele vragen. In dat geval kunt u ons mailen door het contactformulier in te vullen op de website. U kunt ook bellen. Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken. Het telefoonnummer dat hiervoor gebruikt kan worden is: 050-3131705. Daar kunt u alle mogelijke vragen die u heeft stellen zodat wij die kunnen beantwoorden.

Je vindt ons ook op

Partnership

Exclusief partner van Bridgehill

Bridgehill

Defibtech is onderdeel van de Medizon Groep

Medizon
fda

Openingstijden

Elke werkdag

van 08.30 tot 17.00

Klantenservice

Tel: 050-3133096

info@defibtech.nl

Correspondentie

Defibtech.nl

Postbus 179

9300 AD Roden

Nederland

Betalen via Ideal

ideal