AED halfautomaat kopen

Mogelijkheden bij een AED halfautomaat kopen

Een AED halfautomaat kopen is een van de mogelijkheden die u heeft, om uw omgeving veiliger te maken. Op sportclubs, in appartementencomplexen en binnen grote bedrijfspanden komt een AED halfautomaat goed van pas. De kans op een hartstilstand onder uw personeel of leden is immers altijd aanwezig. Met een AED verkleint u de kans op een blijvende hersenschade. Deze hersenschade kan al optreden na acht minuten! Vaak heeft een ambulance tien minuten nodig om op de plek van het ongeluk te komen. Dit betekent dat de kans op een blijvende hersenschade na een hartstilstand zeer groot is.

aed hart voor je zaak

AED halfautomaat kopen of een volautomaat?

Bij de aanschaf van een AED voor uw pand heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een AED halfautomaat, of voor een AED volautomaat. Een belangrijk verschil tussen beide systemen is het feit, dat u bij een AED halfautomaat zelf op een knop dient te drukken om een schok toe te dienen. De schok zorgt ervoor, dat het hart van het slachtoffer gereset wordt. Bij een AED volautomaat is dit niet noodzakelijk. Het systeem zorgt in dit geval zelf voor een schok. Het gevaarlijke hiervan is, dat iemand het slachtoffer aanraakt op het moment van de schok. Door een AED halfautomaat te kopen verkleint u die kans.

AED halfautomaat kopen bij Defibtech

Hoewel de naam wellicht doet vermoeden dat een AED halfautomaat lastiger te bedienen is, blijkt dat niet het geval te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een AED met een geïntegreerd scherm. Op dit scherm wordt heel nauwkeurig getoond hoe de AED gebruikt moet worden om het hart van een slachtoffer te resetten. U kunt deze instructies zowel in het Nederlands, als in het Engels of Frans op deze apparaten laten installeren.

0