AED huren evenement

Mogelijkheid tot AED huren bij evenement in uw buurt

Een AED huren bij een evenement biedt verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat een reanimatie direct begonnen kan worden in het geval van een hartstilstand. Zo bent u niet afhankelijk van ambulancebroeders of anderen met kennis over het uitvoeren van reanimaties. Daarbij zijn evenemententerreinen niet altijd goed bereikbaar voor een ambulance, als er als gevolg van de hartstilstand paniek ontstaat of als het evenement zeer druk bezocht is. De AED kunt u eenvoudig in een tas meenemen naar de plek van het slachtoffer. Defibtech biedt u de mogelijkheid tot een AED huren bij een evenement.

Een AED huren bij een evenement via Defibtech

U bepaalt bij ons zelf hoelang u de AED huurt voor uw evenement. Niet alleen bij evenementen in de vorm van een festival is de AED te huren, denk ook aan sporttoernooien die meerdere weken in beslag nemen. Het is zelfs mogelijk om de AED langer dan een jaar te huren! Zo hoeft u vooraf geen grote investering te doen. Defibrillators zijn van een hoge kwaliteit en heel eenvoudig in hun gebruik. Dit valt onder meer te verklaren door het ingebouwde LCD-scherm. Op dit scherm worden de instructies voor het gebruik van de AED getoond.

Meer informatie over een AED huren bij uw evenement

Wilt u meer weten over een AED huren bij uw evenement? Op onze website vindt u hier veel informatie over. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we u meer kunnen vertellen. We adviseren u graag over de beste oplossing om uw evenement veiliger te maken voor bezoekers.

0