AED huren festival

AED huren bij een festival is een slimme keuze

Wanneer u binnenkort een festival organiseert kan het huren van een AED een interessante overweging zijn. Een AED huren bij een festival maakt het feestterrein aanzienlijk veiliger! De defibrillator helpt u bij het uitvoeren van een reanimatie, wanneer een van de feestgangers een hartstilstand krijgt. Al in de eerste acht minuten na een hartstilstand kan er een blijvende hersenschade ontstaan. Iets wat u zo goed mogelijk wenst te voorkomen! Daarbij is een festivalterrein vaak enigszins afgelegen, waardoor er in de buurt van het terrein doorgaans geen AED aanwezig zal zijn. Defibtech maakt een AED huren bij een festival mogelijk.

aed hart voor je zaak

Voordelen van een AED huren bij festivals

Een AED huren bij een festival biedt als voornaamste voordeel dat de veiligheid van uw gasten vergroot wordt. Bij een medische noodsituatie heeft u de AED achter de hand om een reanimatie uit te kunnen voeren. Met een AED is dit veel gemakkelijker, dan wanneer u dit zelf zou moeten doen. De AED is voorzien van visuele- en spraakinstructies, waarmee het gebruik hiervan relatief eenvoudig wordt. Ook zonder medische kennis! Een AED huren voor een festival bij Defibtech biedt u daarbij het voordeel dat u geen los apparaat hoeft te kopen. De defibrillators zijn voor een tot vier weken, een tot twaalf maanden of langer dan twaalf maanden te huren.

Meer informatie over AED huren bij een festival

Wilt u meer weten over een AED huren voor uw festival? Bent u benieuwd wat de voordelen van de defibrillatoren van Defibtech zijn? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en leggen onze mogelijkheden aan u voor.

0