Hang ook een AED in uw buurt voor noodgevallen

Een AED kan levens redden! Daarbij gaat een AED onder meer een beschadiging van de hersenen tegen. Vaak treedt een dergelijke beschadiging al na vijf minuten na een hartstilstand op, waardoor snel ingrijpen van groot belang is. Een ambulance doet er gemiddeld tien minuten over om op de plek van de bestemming aan te komen. Het toont aan, dat enkel 112 bellen vaak niet voldoende is om iemand te redden. Met een AED kunt u zelf een reanimatie uitvoeren. Zelfs wanneer u hier geen cursus voor gevolgd heeft! Wanneer hangt u een AED in uw buurt op?

aed hart voor je zaak

Voordelen van een AED in uw buurt

Het voornaamste voordeel van een AED in uw buurt is het feit, dat een AED levens kan redden. U bent niet langer afhankelijk van de snelheid waarmee een ambulance naar uw noodsituatie rijdt. In de tijd dat u op de ambulance wacht, kunt u zelf een eerste poging tot een reanimatie uitvoeren met de AED in uw buurt. Op het scherm van de AED wordt precies getoond, hoe de reanimatie uitgevoerd moet worden. Daarbij zijn veel modellen voorzien van spraakinstructies.

Aandachtspunten bij een AED in uw buurt

Wanneer u voor een AED in uw buurt kiest, zijn er verschillende aandachtspunten om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de eenvoud van het gebruik van een AED tijdens noodgevallen. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om voor een meertalig model te kiezen. Zo kunnen niet alleen Nederlandse buurtbewoners een reanimatie uitvoeren, maar bijvoorbeeld ook Engelse passanten. Kijk eens in ons assortiment, om te zien welke mogelijkheden u heeft!

0
Defibtech Nederland en het Coronavirus

Defibtech Nederland volgt de ontwikkelingen omtrent het Corona virus op de voet. Het zijn aparte tijden en niemand kan vertellen hoe de komende periode er uit zal zien. Van onze kant zullen wij er alles aan doen om onze klanten van dienst te zijn. Wij houden daarbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD aan, maar nemen ook onze eigen passende veiligheidsmaatregelen.

We zijn tijdens reguliere kantoortijden telefonisch bereikbaar op ons vaste nummer +31 (0)50 313 3096. Buiten kantoortijden kunt via het keuzemenu worden doorgeschakeld naar één van onze medewerkers. Wanneer we onverhoopt niet in staat zijn u te woord te staan, dan kunt u altijd een mail sturen naar info@defibtech.nl.

Om verspreiding van het virus tegen te gaan bezoeken we momenteel geen klanten.
We verzoeken u vriendelijk onze vestiging in Roden niet te bezoeken.
Wanneer uw AED aan service en/of onderhoud toe is, zullen we u op afstand helpen. We zullen een passende, eventueel tijdelijke, oplossing bieden.
U kunt altijd een bestelling plaatsen via de webshop. Afhankelijk van onze vervoerders heeft u de goederen de volgende dag in huis.

Wij danken u voor uw begrip en doen er alles aan om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.