AED met garantie Groningen

Kies ook voor een AED met garantie in Groningen

Heeft u al eens overwogen een AED met garantie in Groningen aan te schaffen? Zeker wanneer u dit samen met buurtgenoten, bedrijven of verenigingen doet, maakt u de buurt veiliger. De AED’s van Defibtech zijn te bedienen zonder medische kennis. In het bijzonder wanneer u voor onze Lifeline VIEW AUTO AED kiest. Dit apparaat beschikt over een geïntegreerd lcd-scherm, waarop instructies getoond worden voor het uitvoeren van een reanimatie. Zo bent u nooit afhankelijk van de tijd die het voor ambulancebroeders kost om op de plek van het ongeval te komen. Er zijn meer mogelijkheden bij een AED met garantie in Groningen.

AED met garantie in Groningen kopen

Naast de Lifeline VIEW AUTO AED biedt Defibtech u diverse alternatieve opties, wanneer u een AED met garantie in Groningen koopt. Kijk bijvoorbeeld ook naar de Lifeline AUTO AED. Dit model werkt net zo goed als de Lifeline VIEW AUTO AED, met het verschil dat de defibrillator geen geïntegreerd lcd-scherm heeft. U wordt begeleid door spraakinstructies. Bij de Lifeline AUTO AED heeft u de mogelijkheid om meerdere talen op het apparaat te laten installeren. In een omgeving met meerdere nationaliteiten wilt u naast Nederlandse instructies wellicht ook instructies in het Engels of Frans.

Meer informatie over AED met garantie in Groningen

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Weet u niet welke AED met garantie in Groningen het beste bij uw situatie past? Neem eens contact met ons op! De specialisten van Defibtech staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien. Bovenal leveren we u producten van hoge kwaliteit, gekeurd door de Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit (FDA). Op onze producten zit maar liefst acht jaar fabrieksgarantie.

0