AED met scherm kopen

AED met scherm kopen bij Defibtech

Een AED met scherm kopen maakt het uitvoeren van een reanimatie mogelijk, zonder dat u hier medische kennis voor nodig heeft. Deze defibrillators worden onder meer veel gebruikt op sportverenigingen, in appartementencomplexen en binnen bedrijfspanden. Bij een hartstilstand is het cruciaal om zo snel mogelijk eerste hulp te verlenen. Met een reanimatie verkleint u de kans op een blijvende hersenschade bij het slachtoffer aanzienlijk. Defibtech biedt u de Lifeline VIEW AED, welke voorzien is van een LCD-scherm. In dit artikel leest u meer over hetgeen, dat een AED met scherm kopen zo interessant maakt.

Voordelen van een AED met scherm kopen

De Lifeline VIEW AED van Defibtech biedt u heldere instructies op het ingebouwde LCD-scherm. Op deze manier wordt een reanimatie uitvoeren voor iedereen mogelijk! Volg de stappen op het scherm en laat de AED zijn werk doen. U heeft bij een AED met scherm kopen de keuze uit een volledig automatisch model en een halfautomatische variant. Standaard wordt de AED niet alleen van instructies op het LCD-scherm voorzien, maar ook van gesproken commando’s. Zo weet u zeker, dat u de reanimatie op de juiste wijze uitvoert!

Advies bij AED met scherm kopen

Overweegt u de aanschaf van de Lifeline VIEW AED? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies! Neem contact met ons op, zodat we u dit product verder toe kunnen lichten. In ons assortiment vindt u enkel defibrillators die zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit. Het geeft aan dat u op de kwaliteit van deze AED’s kunt vertrouwen! Een AED met scherm kopen kunt u combineren met een speciaal bevestigingspaneel voor aan de muur. Met dit paneel kunt u de status van de AED op afstand uit laten lezen. Zo wordt u tijdig gewaarschuwd, wanneer er onderhoud uitgevoerd moet worden.

0