AED onderhoud Friesland

Geautomatiseerd signaal bij noodzaak van AED onderhoud in Friesland

Op het moment dat u uw AED nodig heeft, wilt u ervan verzekerd zijn dat deze naar behoren werkt. Het is daarom belangrijk om deze eens in de zoveel tijd van onderhoud te laten voorzien. Zo kan het noodzakelijk zijn om onderdelen te vervangen, het apparaat van een nieuwe accu te voorzien, enzovoorts. AED onderhoud in Friesland uitvoeren wordt makkelijker, wanneer u voor een AED onderhoudscontract van Medizon kiest. Hierbij neemt Medizon de verantwoordelijkheid over het onderhoud aan uw AED. Daarbij biedt Medizon u een uitgebreide garantie.

Monitoring op afstand voor AED onderhoud in Friesland

Om AED onderhoud in Friesland op de juiste momenten uit te kunnen voeren, is het slim om uw apparaat op afstand te laten monitoren. Met Defibcom wordt u deze mogelijkheid geboden. Hierbij plaatst u een bevestigingsbeugel aan de wand, waarin u de AED vast kan zetten. Door deze wandbeugel met uw WiFi-netwerk te verbinden, kan de informatie uit uw AED op afstand worden uitgelezen. AED onderhoud in Friesland kan zo tijdig worden uitgevoerd. Op de momenten dat dit nodig is, ontvangt u een signaal op de wandbeugel. Naast de mogelijkheid om uw AED op afstand te laten monitoren, kunt u ook voor regulier AED onderhoud in Friesland kiezen.

Meer informatie over AED onderhoud in Friesland

Wilt u meer weten over de noodzaak van AED onderhoud in Friesland? Of bent u benieuwd hoe het AED onderhoud moet worden uitgevoerd om uw AED naar behoren te laten werken bij noodsituaties? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van meer informatie en kijken samen met u welke vorm van AED onderhoud het beste bij uw situatie past.

0